19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHalep: "Nu simt presiune ca favorită la Suttgart." Obiectivele noului număr 2...

Halep: „Nu simt presiune ca favorită la Suttgart.” Obiectivele noului număr 2 mondial

Simona Halep a spus că fiecare turneu este important pentru ea și că nu resimte presiune după ce a devenit principala favorită la Stuttgart, în urma eliminării Mariei Șarapova, fapt care îi va readuce româncei numărul 2 mondial.

„Desigur că vreau să fac ceva mare la Roland Garros. Însă mai întâi vreau să joc un tenis cât mai bun la Stuttgart, pentru că, după cum am mai spus, fiecare turneu este important pentru mine. De asemenea mi-ar plăcea să joc din nou finala la Madrid. Nu ține 100% numai de mine – este vorba și de tabloul principal și de zi, pentru că totul rămâne deschis și toate joacă bine în ziua de zi. Doar vreau să fiu mereu pregătită și să fac o treabă bună„, a spus Halep.

Citește și Stuttgart 2015. Simona Halep s-a calificat în semifinale, după 6-4, 6-4 cu Sara Errani

Simona a spus că este mândră de faptul că va urca pe locul 2 mondial și că nu resimte presiune după ce a devenit favorită la Stuttgart, în urma eliminării Mariei Șarapova.

„Vreau să rămân concentrată la fiecare meci și să văd cât de departe pot ajunge în cadrul fiecărui turneu. Acesta este singurul lucru important din mintea mea acum.”

Simona Halep va urca, în clasamentul WTA, actualizat luni, pe locul 2 mondial, în locul Mariei Șarapova, după ce rusoaica a fost eliminată în turul al doilea de Angelique Kerber (14 WTA, Germania), favorita gazdelor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă