13.8 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialHalep nu renunță la Hogstedt. "Sunt fericită cu echipa mea și am...

Halep nu renunță la Hogstedt. “Sunt fericită cu echipa mea și am avut un start bun”

Simona Halep, revenită în România după turneul de la Australian Open, a spus că este mulțumită de colaborarea cu Victor Ioniță și că este mulțumită de echipa sa așa cum arată în forma actuală.

Simona Halep a afirmat că este mulţumită de cum a decurs în acest debut de sezon colaborarea cu antrenorul Victor Ioniţă. "Eu zic că merge foarte bine colaborarea cu Victor Ioniţă, am o echipă bună sunt fericită cu echipa mea şi am avut un start bun aşa că am încredere că aşa va fi în viitor", a spus Halep, confom Mediafax.

Citește și Sunt foarte mândră de ce am jucat la Australian Open și la Shenzhen

Ea a menţionat că îşi doreşte să câştige un turneu de Grand Slam, dar a precizat că nu va spune niciodată înaintea unui concurs că va merge şi îl va câştiga cu siguranţă. "Îm doresc să câştig în cariera mea un Grand Slam, dar nu am spus niciodată că mă duc şi chiar pe ăsta îl câştig. Merg la fiecare turneu să joc tot ce pot, să văd ce pot şi voi vedea dacă voi reuşi vreodată să câştig", a explicat Halep.

Anterior turneului de Grand Slam, Halep spunea că va lua o decizie, în ceea ce privește continuitatea angajamentului cu Thomas Hogstedt, după Australian Open.

Simona Halep a revenit, miercuri, la Bucureşti, după ce a câştigat turneul de Shenzhen (China) şi a ajuns în faza sferturilor de finală la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Halep urmează să joace, la finalul săptămânii viitoare, la Galaţi, pentru echipa României în meciul cu Spania din Fed Cup.

Cele mai citite

Continuă protestul taximetriștilor în Capitală

Protestul taximetriştilor membri ai Asociaţiei Naţionale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi (ANPOTRT) continuă astăzi, în Piaţa Constituţiei, fiind aşteptată participarea...

Iohannis vrea să colaboreze cu noul președinte al Ungariei, Tamás Sulyok. Acesta se teme că, “după Trianon”, ungurii și-ar putea pierde identitatea

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis un mesaj de felicitare noului președinte al Ungariei, Tamás Sulyok, anunțând că vrea să colaboreze cu acesta în...

Marcel Boloș, împins de Bolojan către Bruxelles

Lupta pentru fotoliile de europarlamentar au atins cote greu de imaginat atât la PSD, dar mai ales la PNL, și chiar dacă liberalii...
Ultima oră
Pe aceeași temă