25.3 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialHalep: Madrid e un turneu ca acasă. Ce spune despre Șarapova

Halep: Madrid e un turneu ca acasă. Ce spune despre Șarapova

Simona Halep, sosită în țară, după turneele de la Madrid și Roma, a declarat, pe aeroportul Henri Coandă că în Spania a fost o atmosferă foarte plăcută la meciurile ei. La Madrid românca a fost susținută de mai mulți oameni din sportul românesc, dar și de sutele de fani care au asistat la meciuri.

"Cu Şarapova am intrat destul de relaxată, nu am avut mari emoţii. Dar s-a văzut că ea are mai multă experienţă şi a ştiut să gestioneze mai bine meciul. Deşi am început bine meciul, pe parcurs am obosit şi problema de la abdomen deja începuse să se agraveze. Nu prea are slăbiciuni Şarapova, de aia câştigă tot pe zgură. De altfel, a bătut-o doar Serena în ultimii trei ani. Sunt jucătoare foarte bune, iar eu mă lupt şi muncesc pentru a nu avea slăbiciuni şi să fiu şi eu acolo sus", a declarat Halep, conform Mediafax.

Simona Halep a adăugat că la turneul de la Madrid, unde a fost învinsă în finala de Șarapova, s-a simţit ca acasă, fiind susţinută de foarte mulţi români. "Toată lumea mi-a scris zilnic, cel puţin cât eram la Madrid primeam foarte multe mesaje plăcute. Domnul George Cosac a fost acolo şi m-a susţinut din tribună, domnul Ţiriac… m-am întâlnit şi cu domnul Ioan Andone, a venit la un meci sau două. Am stat la acelaşi hotel şi ne întâlneam la recepţie. M-a felicitat, la fel şi Marica, au fost mulţi români… la Madrid a fost un turneu ca şi cum aş fi jucat acasă", a spus Simona Halep.

Finala de la Madrid a fost cea mai importantă din cariera sportivei, însă ea declară că a ajuns la un nivel care o solicită foarte mult, atât fizic, cât și psihic.

"Este foarte greu la nivelul la care am ajuns. La Madrid am jucat fiecare meci în jur de trei ore cu jucătoare de top… Este foarte multă muncă mental, totodată. A fost o săptămână foarte grea pentru mine, dar mă bucur că am reuşit să câştig meciuri bune şi să lupt până la capăt. Cred că voi fi pe locul patru, nu ştiu exact, nu prea mă pricep la clasamente. Dar eu nu joc pentru clasamente, joc pentru mine şi pentru a câştiga meciuri şi turnee. Voi vedea în viitor cât de departe pot să ajung", a spus ea.

Halep spune că problemele la nivelul mușchilor abdominali, care au făcută să se retragă din turneul de la Roma, au apărut încă de la Madrid. La Roma ea s-a retras din competiție, după ce s-a calificat în turul al treilea. În turul doi a învins-o pe Madison Keys (SUA), poziţia 47 în clasamentul mondial, scor 5-7, 6-0, 6-1.

Cele mai citite

Accident mortal: un șofer a plonjat cu mașina în lacul Pantelimon

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, sâmbătă, în jurul orei 10,10, polițiştii au...

Marcel Ciolacu: Nu e nevoie de legislație suplimentară, ca domnul președinte Iohannis să candideze

Declarația a fost făcută în timpul unei vizite la Cluj Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că...

Scandalos: bătaie cu bâte printre medici și pacienți

Pacienții și medicii au fugit din Spitalul Pantelimon, de frica bătăușilor, iar unii s-au ascuns în băi Scenele șocante, filmate de martori, arată cum mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă