25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHalep: "Mă aștept la un meci greu cu Stephens. Am încredere în...

Halep: „Mă aștept la un meci greu cu Stephens. Am încredere în mine, chiar dacă nu am învins-o pe hard”

Simona Halep, cap de serie numărul 3, calificată în sferturile turneului de la Miami, spune că se așteaptă ca meciul cu Sloane Stephens, 45 WTA, să fie unul greu deoarece americanca joacă bine pe hard și este de asemenea tânără.

„Mă aştept la un meci greu. Este tânără şi are foarte multă putere în corp. Am şansa mea şi cu siguranţă voi lupta pentru ea. Meciul este deschis. Chiar dacă nu am câştigat pe hard împotriva ei, am încredere în mine, una care este foarte ridicată în acest moment. Am câştigat meciuri importante şi grele”, a declarat Halep pentru Digi Sport.

Simona Halep și Sloane Stephens se vor întâlni pentru a cincea oară în cariera lor, până acum cele două aflându-se la egalitate. Românca nu a câștigat niciodată pe hard împotriva americancei, în vârstă de 22 de ani.

Citește și Live Text Miami 2015. Simona Halep – Sloane Stephens: miercuri seară. Șansa unei victorii marii în fața americancei

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală după ce a trecut de una dintre amicele sale din circuit, Flavia Pennetta, cap de serie 15, cu scorul de 6-3, 7-5.

„Nivelul meu de joc este mult mai ridicat şi foarte schimbat faţă de cel din 2013. Am progresat mult mai mult la capitolele agresivitate şi lovituri. Joc un tenis mult mai bun decât cel din 2013, am mai multă încredere în mine şi am crezut că pot câştiga împotriva ei. Este o persoana deosebită (n.r. Pennetta). Este una dintre amicele mele din circuit”, a mai spus Halep.

Simona Halep și Sloane Stephens se vor întâlni miercuri, ora urmând să fie anunțată de organizatori.

Citește și Miami 2015: Ultimul hop înaintea meciului Simona Halep – Serena Williams. Cum arată sferturile de finală

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă