15.2 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialHagi, Nadia şi Năstase, la chirurgie în Timişoara

Hagi, Nadia şi Năstase, la chirurgie în Timişoara

Institutul de Cardiologie din Timişoara va împlini 20 de ani de activitate, vârstă sărbătorită cu mare fast. Astfel, sub denumirea „20 de ani de chirurgie cardiacă în Timişoara”, mari personalităţi ale sportului şi ale medicinii au fost invitate să participe, sâmbătă, la aceste manifestări.

Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase, cele mai cunoscute nume de sportivi români în lume, sunt aşteptaţi în oraşul de pe Bega, alături de Helmuth Duckadam, fostul portar al echipei Steaua Bucureşti.

Medici din trei continente

Pe lângă aceştia au mai primit invitaţie şi ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, dar şi medici de pe trei continente şi din peste 20 de ţări.

„La manifestare vor mai participa chirurgi şi medici specialişti de pe trei continente şi din mai mult de 20 de ţări, care vor oferi o perspectivă individualizată asupra progreselor din chirurgia cardiacă în cadrul sesiunilor destinate chirurgiei cardiace robotice, endoscopice sau miniinvazive”, a declarat directorul secţiei de chirurgie cardiacă de la Institutul de Cardiologie din Timişoara, Marian Gaşpar.

Cei trei foşti sportivi nu au confirmat încă invitaţiile, însă sunt şanse mari că măcar unul dintre ei să fie prezent la sărbătoarea chirurgiei cardiace timişorene.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă