20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHagi îl critică pe Lucescu Jr.

Hagi îl critică pe Lucescu Jr.

Gică Hagi critică decizia lui Răzvan Lucescu de a da tricoul naţionalei cu numărul 10 unui fundaş sau unui jucător de rezervă.

„Sunt puţine de zis şi sper să nu fie adevărat. Chiar şi o simplă discuţie pe această temă ar trebui să le dea de gândit tuturor celor care sunt la FRF. De ce să dea tricoul unui fundaş? De ce nu unui jucător de rezervă sau chiar portarului de rezervă?”, a spus Hagi pentru Pro TV, citat de ziare.com.

Gabi Tamaş, fundaşul gruparii britanice West Bromwich Albion, va fi noul număr 10 al echipei naţionale de fotbal a României, după cum a anunţat selecţionerul Răzvan Lucescu.

Antrenorul primei reprezentative consideră că se pune un accent prea mare pe fostul număr al lui Gică Hagi, motiv pentru care a decis să-l acorde unui fundaş, chiar de la următorul meci al naţionalei, cel cu Franţa din preliminariile pentru Euro 2012.

„Mă gândesc că numărul 10 în meciul cu Franţa să-l poarte Gabi Tamaş. Chiar dacă nu contează foarte mult cine poartă acest tricou, cred că Tamaş îl va purta. Nu te iei după numărul de pe tricou atunci când vorbeşti despre un jucător. Cum era să spunem despre un mare jucător ‘Acest număr 45 al echipei noastre’. Îi spui numele, nu numărul de pe tricou”, a spus Lucescu junior într-o intervenţie la Realitatea FM.

Selecţionerul a luat această decizie şi pentru că actualul „decar” al naţionalei, George Florescu, a fost extrem de criticat de oamenii de fotbal din ţara, care i-au reproşat că nu se ridica la valoarea numărului înscris pe spate.

Este pentru a două oară când Gică Hagi sare la gâtul lui Răzvan Lucescu, după ce în vară „Regele” a fost deranjat că selecţionerul „tricolorilor” a spus că „facem parte din lumea a treia a fotbalului”.

Naţionala României va juc sâmbătă viitoare, de la ora 22:00, cu naţionala Franţei, la Paris, într-un meci din preliminariile Campionatului European din 2012.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă