25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHagi a fost la un pas de a pleca definitiv de la...

Hagi a fost la un pas de a pleca definitiv de la „Poli” Timisoara

Venit la Timisoara cu intentia declarata de a se bate cu granzii din Capitala si de a aduce un titlu de campioana in capitala Banatului, Gica Hagi a fost la un pas de a se retrage, sambata seara, de la carma echipei „Poli” Timisoara. Suparat pe jucatori, arbitri si o parte din conducerea clubului, Hagi si-a anuntat demisia la cateva minute dupa finalul partidei disputate in compania fotbalistilor de la „CFR Ecomax” Cluj, partida finalizata, dupa o prestatie modesta a jucatorilor banateni, cu scorul de 2 – 2.
„Cred ca problema aici sunt eu. Am muncit mult in viata si nu vreau ca numele meu sa fie tarat in mocirla”, si-a motivat Hagi gestul demisiei, facand aluzii la blaturi si tradari din partea unor apropiati. Revolta antrenorului de la „Poli” a fost cu atat mai mare, cu cat in disputa de sambata seara si-ar fi dorit sa-i predea o lectie de fotbal fostului sau coleg, Dorinel Munteanu, antrenorul echipei clujene, care si-a permis sa-i bata recordul de 125 de selectii la nationala.
Vestea demisiei lui Hagi i-a luat prin surprindere pe majoritatea suporterilor alb-violeti, care se asteptau ca fostul mare fotbalist sa inceapa constructia unei echipe solide in orasul de pe Bega. La cererea fanilor maniosi, administratorul pub-ului patronat de un producator de bere, sponsor al nationalei, a fost nevoit sa dea jos de pe perete posterul cu autograf de la Hagi. „Nu ne mai reprezinta! Am asteptat mult venirea lui Hagi la Timisoara, iar el acum ne abandoneaza”, au acuzat fanii.
Totusi, tabloul cu regele sprintand a fost pus, ieri, la loc, dupa ce Gica Hagi a anuntat ca revine asupra demisiei. „Raman la echipa pana o sa fiu dat afara. Au fost mai multi factori care m-au facut sa imi anunt demisia: jocul slab al echipei, maniera de arbitraj si inca un factor care tine de bucataria noastra interna. Spectatorii de aici nu merita sa plec”, a declarat antrenorul de la „Poli”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă