25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialGusa: Am prezentat unor oficiali americani dovezi privind fraudarea alegerilor inainte de...

Gusa: Am prezentat unor oficiali americani dovezi privind fraudarea alegerilor inainte de turul intai

Inainte de alegeri, Cozmin Gusa, sustinatorul lui Mircea Geoana a discutat la Washington despre posibilitatea fraudarii alegerilor, potrivit Realitatea TV.

"Inainte cu circa trei saptamani de turul intai am fost la Moscova. Am avut o intalnire oficiala cu directorul Casei Albe care ste directorul Casei Albe pentru Europa. lui m-am plans in legatura cu posibilitatea de fraudare si i-am prezentat si documente. Am vorbit despre posibilitatea  implicarii unor institutii ale statului roman in fraudarea alegerilor. Parte din aceste dovezi le-am prezentat si public dupa demiterea lui Dan Nica de la MAI. Parte nu au fost discutate public niciodata. Dupa venirea lui Vasile Blaga la MAI au  pus in pozitie de lupta pro Traian Basescu si anti Mircea Geoana toata aceasta structura", a spus Gusa care a subliniat ca "acesta este motivul pentru care Vasile Blaga a functionat, chiar ilegal, cateva zile la MAI si motivul pentru care domnul Blaga a mers ieri alaturi de caiva colegi la MAI".

Cozmin Gusa a refuzat sa spuna care a fost reactia oficialului american cu privire la datele privind o posibila fraudare a alegerilor prezidentiale din Romania. Gusa a spus ca a avut in SUA intalniri la Casa Alba, la Departamentul de stat si la Congresul american in calitate de persoana privata. "Am vorbit acolo de posibilitatea ca un stat NATO partener al SUA sa nu mai fie o democratie cu ocazia turului doi ceea ce s-a intamplat", a completat Gusa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă