25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialGuinness World Records 2009: Brad Pitt si Angelina Jolie, cele mai puternice...

Guinness World Records 2009: Brad Pitt si Angelina Jolie, cele mai puternice staruri

Actorii Brad Pitt si Angelina Jolie i-au devansat pe Tom Cruise si, respectiv, Jennifer Aniston, ocupand primul loc in topul celor mai puternice vedete de la Hollywood publicat de Guinness World Records 2009, care urmeaza sa apara pe piata miercuri, anunta BBC News.

Desi Pitt si Jolie sunt cei mai faimosi si mai puternici, nu ei genereaza cele mai multe cautari pe internet, ci Britney Spears, care a revenit surprinzator, devansand-o pe Paris Hilton, dupa cum informeaza Guinness World Records.

Conform topului, regizorul Tim Burton si actorul Johnny Depp formeaza cel mai productiv parteneriat din istoria cinematografiei. Cei doi au facut impreuna cinci filme de mare succes in box office.

Actorul cu cele mai multe relatii si conexiuni a fost declarat britanicul Christopher Lee, 86 de ani, care a figurat si in Cartea Recordurilor din 2001, pentru cele 300 de aparitii in productii de cinema si TV intr-un singur an.

In editia pe 2009 a Cartii Recordurilor este pomenita si cantareata Amy Winehouse, ca britanica avand cele mai multe premii Grammy castigate intr-un an (cinci).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă