19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialGrecia - România: Ultima variantă a primul 11. Cine va fi titular!

Grecia – România: Ultima variantă a primul 11. Cine va fi titular!

Meciul Grecia – România, de la barajul pentru CM 2014, disputat în această seară, începând cu ora 21.45, la Atena, aduce mai multe surprize în tabăra românească. Victor Piţurcă a schimbat de mai multe ori formula de start, iar cea mai nouă anunţă modificări importante.

Dacă până acum doar Chiricheş era dat ca absent, din cauza unei lovituri primite în plex în Premier League, ultima formulă de start îl scoate din joc şi pe Tătăruşanu, care se pare că nu şi-a revenit în urma accidentării suferite la antrenamentul oficial de la Mogoşoaia, conform digisport.ro. În locul portarului stelist ar urma să intre Bogdan Lobonţ, cu toate că Piţurcă îl avea la dispoziţie şi pe Pantilimon, care trece printr-o formă foarte bună la Manchester City.

O altă mare absenţă este Alex Maxim, care, deşi este unul dintre cei mai promiţători jucători din Bundesliga, va fi înlocuit cu Bogdan Stancu. Nici prezenţa lui Lazăr, jucătorul cel mai familiar cu stilul de joc al grecilor, nu este foarte sigură, el putând fi înlocuit cu Răzvan Cociş.

Bănel Nicoliţă care era foarte aproape de o revenire în tricoul naţionalei după doi ani de la ultima prezenţă, ar putea fi şi el înlocuit cu Torje.

Cum arată ultima formulă de start:

Lobonţ – Măţel, Goian, Gardoş, Raţ – Bourceanu, Cociş/Lazăr – Torje/Nicoliţă, Stancu, Tănase – Marica

Vezi aici Live TEXT Grecia – România 21.45: Surprizele lui Piţurcă! Totul despre barajul pentru CM 2014

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă