6.6 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialGrav accident de muncă la Reșița. Un lucrător a murit, alți doi...

Grav accident de muncă la Reșița. Un lucrător a murit, alți doi sunt grav răniți

Un lucrător a murit electrocutat, iar alți doi sunt grav răniți în urma unui accident de muncă produs, luni, la Reșița, informează TVR.

Evenimentul s-a produs în momentul în care șoferul unei automacarale a ridicat brațul metalic al acesteia și a atins cu el, accidental, firele de înaltă tensiune.

Șoferul a murit electrocutat, iar alți doi muncitori au fost aruncați la pământ din cauza șocului electric și au fost grav răniţi.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...
Ultima oră
Pe aceeași temă