11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialGrandhotel Hessischer Hof - clasicul, mereu la modă

Grandhotel Hessischer Hof – clasicul, mereu la modă

Când este vorba de hoteluri speciale, amenajările sunt realizate cu sprijinul arhitecţilor şi designerilor, nu puţine fiind cazurile în care sunt implicaţi cei de renume. De aceea, camerele, dar şi alte spaţii din aceste hoteluri pot oferi o bună inspiraţie pentru amenajările propriei locuinţe. De exemplu, o inovaţie (de inspiraţie orientală) care poate fi preluată de la unele hoteluri moderne este ca baia să comunice mai larg cu dormitorul (de exemplu, printr-o deschidere largă în formă de fereastră), oferindu-se astfel mai multă intimitate.

Pe de altă parte este o oportunitate, legată de turism dar şi afaceri, de a avea bucuria de a locui sau măcar a vizita hoteluri interesante care oferă confort şi posibilităţi de petrecere a timpului.

Oferim un exemplu de astfel de hotel, în stil clasic pur, care se află la Frankfurt pe Main. A se observa în primul rând sala de primire care este un adevărat living de casă aristocratică, care oferă nu numai maxim de confort dar şi o ambianţă cosy, cu multă căldură şi intimidate.

 Grandhotel Hessischer Hof este un spectaculos hotel de cinci stele ce aparține familiei landgrafilor de Hesse. Poziționarea sa, în imediata apropierea unde se desfășoară târgul Frankfurt Messe îl recomandă a fi o ideală destinație de bussines.

Clădirea în stil Art Deco deține 121 de camere și apartamente, mobilate și decorate într-un mix de clasic și modern, cu  mobilier executat pe comandă pentru acest hotel. De asemenea, băile ce au fost recent complet refăcute  și sunt utilate cu produse de la prestigioasa companie Devon&Devon. 

Pentru rafinați adepți ai artei culinare, hotelul pune la dispoziție restaurantul Sevres, cu specific internațional și o remarcabilă selecție de vinuri.

In ceea ce privește decorul, în amenjare s-au folosit o serie întreagă de elemente ce fac trimitere atât la istoricul familiei de Hesse, cât și la creare unei atmosfere particulare, de lux și rafinament, noblețe și aristocraţie. Decorarea a fost făcută cu numeroase piese, pictură, mobilier sau artă decorativă care fac parte din renumita colecție de artă a familiei.

În ultimii 60 de ani, la Frankfurt, Jimmy's Bar de la Grand Hotel Hessischer Hof a devenit locul de top de întâlnire din oraș. Atmosfera este una tipică de English bar, cu fotoliile ample din piele, panourile sculptate din lemn de culoarea ciocolatei, o lumină difuză și muzica de pian predispun la relaxare. O țigară de foi și un pahar de coniac pot însoți o negociere sau încheia o afacere de success.

Dotat cu facilități și tehnologie de ultimă generație , Grand Hotel Hessischer Hof oferă servicii la cele mai înalte standard și nu își dezminte renumele de hotel de lux

Cele mai citite

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă