23.2 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialGral Medical a deschis o clinică nouă în zona de nord a...

Gral Medical a deschis o clinică nouă în zona de nord a Bucureștiului

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical şi Medical Center Gral.

Compania a început anul în forță,  inaugurând joi, 21.01.2016 o nouă clinică medicală, modernă și primitoare, în nordul Bucureștiului. La eveniment au participat reprezentanți de seamă din cadrul companiei, presa scrisă, reporteri de știri și oficiali ai marilor corporații. Noua clinică oferă servicii medicale personalizate, ridicând astfel actul medical la un nou standard de calitate.

Clinica Gral Băneasa este dotată cu aparatură performantă și acoperă în prezent 17 specialități medicale, iar pacienții din nordul capitalei vor beneficia pe lângă serviciile clasice de abonamente corporate, de un produs nou pe partea de abonamente, un abonament „altfel“. Este vorba despre abonamentul „Favor“, care  asigură acele beneficii pe care și le doresc pacienții: banii se pot reporta la sfârșitul anului, cardul poate fi folosit de orice membru al familiei, nu se blochează accesul la anumite servicii și se pot accesa serviciile la prețuri mult mai mici. „Intră în politica noastră de dezvoltare să oferim servicii medicale cât mai aproape de pacienți. De aceea oferim un abonament altfel, abonamentul «Favor», ce aduce posibilitatea de acumulare a banilor, dar dorim să asigurăm clienților accesul rapid la serviciile medicale, în maxim 24-48 de ore de la solicitare“, a declarat acționarul Gral Medical, Robert Șerban.

În cadrul clinicii Gral Băneasa sunt reprezentate cele mai importante specialități medicale, iar clinica își va dubla numărul de medici în următoarea perioadă. Serviciile oferite sunt atât cu plată, cât și cu bilet de trimitere, iar noutatea o reprezintă dotarea clinicii cu un ecograf performant 4D, care oferă o acuratețe și control asupra diagnosticului pe mai multe specialități: ginecologie, cardiologie, urologie și oftalmologie. Trebuie menționat, de asemenea, tratamentul hemoroizilor, în regim ambulatoriu, printr-o tehnică nechirurgicală cu rezultate foarte bune (RBL), iar ambulatoriul va fi susținut și de celelalte clinici din București care oferă tratamente și investigații de înaltă performanță în regim de spitalizare de zi sau spitalizare continuă.

Investiția pentru deschiderea clinicii s-a ridicat la 200.000 Euro, iar bugetul de investiții pentru anul 2016 se ridică la aproape 3,5 milioane de Euro, cuprinzând deschiderea celei de a doua secții de Radioterapie din cadrul Spitalului OncoFort, mărirea numărului de paturi cu încă 40, deschiderea a două laboratoare și un centru de mari dimensiuni în țară.

Toate aceste investiții se adaugă realizărilor din anul 2015, an în care au fost inaugurate două clinici de mari dimensiuni în București și Ploiești, în urma unei investiții de peste 1,5 milioane Euro, pe o suprafață cumulată de 2.200 mp.  

Cele mai citite

După ce a rămas fără sprijin, Klaus Iohannis, așteptat să anunțe dacă iese oficial din cursa pentru șefia NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va prezenta joi, în cadrul CSAT, poziţia sa privind candidatura la şefia NATO şi apoi va anunţa şi...

După ce a rămas fără sprijin, Klaus Iohannis, așteptat să anunțe dacă iese oficial din cursa pentru șefia NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va prezenta joi, în cadrul CSAT, poziţia sa privind candidatura la şefia NATO şi apoi va anunţa şi...

Purtător de cuvânt armata israeliană: E “praf în ochi” ideea că am putea “face să dispară” Hamas

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a apreciat miercuri drept "praf în ochi" ideea că am putea "face să dispară" Hamas, împotriva căruia Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă