22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialGrădina Icoanei s-a trasformat în Grădina cu artişti

Grădina Icoanei s-a trasformat în Grădina cu artişti

Ateliere de creaţie artistică, expoziţie cu vânzare de bijuterii, haine şi accesorii hand-made, jonglerii, dans irlandez şi cântări la chitară, sunt numai câteva din atracţiile din acest weekend în parcul Grădina Icoanei.

Amatorii de artă, sub diversele ei forme de manifestare, pot să îşi exerseze talentul la atelierele de creaţie amenajate în „Grădina cu Artişti„.

Artişti pricepuţi, sosiţi din toată ţara, vor încerca să dezvăluie celor interesaţi câte puţin din secretele picturii, prelucrării lutului şi ale bijuteriilor „hand-made”. Din Grădină nu lipsesc artiştii împletitori de codiţe afro, colorate şi nici meşterii de „string art” (artă cu aţa), care vor demonstra cum se fac tablouri din aţe colorate.

Vizitatorii care au vin desculţi au posibilitatea de a pleca cu o pereche de şosete pictate manual la atelierul de pictură.

Vizitatorii îşi pot cumpăra un suvenir de la expoziţia cu vânzare de bijuterii, haine şi accesorii „hand-made”. Grădina cu Artişti se va anima, în ultimul weekend de august şi prin: jonglerii, dans irlandez şi cântări la chitară.

Aflat la cea de-a 4-a ediţie, evenimentul, susţinut de Primăria Sectorului 2, şi-a propus să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la ateliere de creaţie.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Tensiunea mică: cauze, simptome și tratament

Tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele împinge împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Dacă valorile sale scad sub 90/60 mmHg,...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Ludovic Orbul sau ratatul de serviciu

Tu te lauzi că Ludovicul înainte ți s-a pus?… Ce-l mâna pe el în luptă, ce-a voit acel exclus? Cam așa ar suna acum versurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă