11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialGorj: Şefa Protecţiei Sociale, reţinută pentru MITĂ

Gorj: Şefa Protecţiei Sociale, reţinută pentru MITĂ

Directoarea din cadrul Direcţiei Publice de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu, Teodora Cristina Ciobanu, a fost reţinută, pentru 24 de ore, întrucât este acuzată de luare de mită, în formă continuată, informează un comunicat remis de DNA.

"În perioada 2007-2015, inculpata Ciobanu Teodora Cristina, în calitate de director în cadrul Direcţiei Publice de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu, a pretins de la mai multe persoane sume de bani cuprinse între 4.000 lei – 3.000 de euro, primind în final suma totală de aprox. 4.000 euro", se arată în comunicatul citat.

Anchetatorii susţin că  Teodora Cristina Ciobanu a cerut şi primit sumele de bani menţionate anterior pentru a promova persoanele respective pe diferite funcţii (infirmier, asistent medical, etc.) din cadrul instituţiei publice unde inculpata își desfășura activitatea.

Procurorii au informat-o pe Ciobanu Teodora Cristina de calitatea procesuală şi acuzaţiile, si urmează să fie prezentată, vineri, la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă