12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialGorghiu: E momentul ca directorul Ambulanţei Bucureşti să demisioneze

Gorghiu: E momentul ca directorul Ambulanţei Bucureşti să demisioneze

Liderul PNL Alina Gorghiu scrie pe Facebook că Ambulanţa Bucureşti ar putea să aibă din nou pe conştiinţă o moarte, de această dată cea a lui Gyuri Pascu, ea susţinând că ”este momentul ca directorul să îşi asume şi să demisioneze”.

”Citesc cu uimire, nici nu mai ştiu a câta oară, că Ambulanţa Bucureşti ar putea să aibă din nou pe conştiinţă o moarte. De data asta cea a lui Gyuri Pascu. Cred că e momentul ca directorul să îşi asume şi să demisioneze. Prea multe cazuri, prea multă incompetenţă, prea multe derobări de responsabilitate”, scrie Gorghiu pe pagina sa de Facebook. 


Citeşte şi: UPDATE. Tolontan: Ioan Gyuri Pascu chemase Salvarea înainte să moară. Medicul i-a spus că are atac de panică. După două ore, Pascu a făcut infarct. Ministerul Sănătăţii a trimis Corpul de Control şi aşteaptă rezultatul anchetei de la Ambulanţă

Gyuri Pascu a chemat o ambulanţă cu două ore înainte de deces, în noaptea de duminică spre luni, iar medicul care a ajuns la locuinţa acestuia i-a pus diagnosticul de “atac de panică” şi i-a administrat o jumătate de fiolă de diazepam, scriu jurnaliştii de la GSP, citând surse din Serviciul de Ambulanţă, potrivit News.ro. De altfel, informaţia este confirmată pentru GSP de către managerul Ambulanţei, Alis Grasu.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă