19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialGloria - Unirea incheie prima runda

Gloria – Unirea incheie prima runda

Partida Gloria Bistrita- Unirea Urziceni incheie azi prima etapa a Ligii I, cu o zi inainte de debutul rundei a doua. Ardelenii nu au jucat in weekend in campionatul intern pentru ca pe 28 iulie au disputat returul cu Atletico Madrid (0-1), din finala Cupei UEFA-Intertoto. Obligata sa stea in primul weekend al noii stagiuni, adversara Gloriei a jucat la sfarsitul saptamanii trecute doua partide-test. Una cu Sportul Studentesc si alta cu Petrolul Ploiesti, ambele fiind castigate de elevii lui Dan Petrescu, cu scorul de 1-0, respectiv 3-0. "Urziceniul are o echipa buna. Nu-i subestimam, dar avem forta sa-i batem. Pariorii pot sa joace 1 solist fara probleme", a precizat directorul sportiv al ardelenilor, Ioan Horoba.
Din cauza unei accidentari suferite in timpul meciului cu Atletico, Mircea Rus nu va putea fi folosit de Ovidiu Sabau nici in duelul cu Unirea Urziceni, nici in cel cu Rapid.
Avantajul Gloriei in fata celor de la Urziceni il reprezinta faptul ca au disputat sase meciuri oficiale deja. "Faptul ca am inceput partidele oficiale cu mult timp inaintea Urziceniului poate fi un avantaj pentru noi, dar trebuie sa si demonstram asta in confruntarea de pe teren. Oricum, au o echipa buna, iar Bogdan Mara cred ca este unul dintre jucatorii lor pe care trebuie sa-l urmarim foarte atent", a precizat Sepsi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă