32 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialGigi Becali îi va fi naş de cununie dinamovistului Borcea

Gigi Becali îi va fi naş de cununie dinamovistului Borcea

Faptul că de multe ori adevărurile se spun în glumă este confirmat încă o dată. După ce de luni de zile Cristi Borcea şi Gigi Becali se “gratulează” cu apelative gen “naşule”, respectiv “finule”, iese la iveală faptul că acest lucru nu este întâmplător, potrivit Realitatea.net.

Cristi Borcea şi-a luat mâinile de pe Dinamo şi îşi petrece cea mai mare parte a timpului în străinătate, însă se pare că nu doar pentru a se îndepărta de fotbalul mioritic. Motivul real al deselor plecări din ţară ale lui Borcea este altul, după cum au dezvăluit mai mulţi oameni din fotbal şi publică, marţi, Gazeta Sporturilor: acţionarul dinamovist Cristi Borcea este în pragul divorţului de soţia sa Mihaela, după un mariaj de 22 de ani din care au rezultat trei copii, Patrick, de 13 ani, şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, de 7 ani. Se pare însă că nu va trece mult timp până când acţionarul dinamovist îşi va reface viaţa, iar naş îi va fi, culmea, patronul marii rivale Steaua, Gigi Becali.

De mai multă vreme, Mihaela şi Cristi Borcea nu mai locuiesc împreună, iar în această vară şi-au petrecut vacanţa împreună în Antalya doar de dragul copiilor. Cei doi au avut numeroase tentative de a-şi reface viaţa de cuplu, însă toate au fost sortite eşecului, astfel că divorţul este iminent.

Mai mult, personaje din fotbal au dezvăluit că Borcea, în vârstă de 40 de ani, urmează să se recăsătorească în curând şi că l-a ales naş de cununie chiar pe marele rival de la Steaua, Gigi Becali, împreună cu soţia sa, Luminiţa.
Viitoarea mireasă a acţionarului FC Dinamo este o tânără de 26 de ani, din Timişoara, cu care acesta are o relaţie de mai mulţi ani. Cei doi au achiziţionat deja împreună câteva proprietăţi în străinătate. “Este o femeie de afaceri de succes. Au un apartament în Miami şi altul la Monte Carlo. Tocmai de aceea Borcea nu mai petrece prea mult timp în ţară”, a spus o sursă din Liga I.

Cele mai citite

Se împart funcțiile de vârf la NATO și la UE. Nu apare vreo poziție disponibilă pentru Klaus Iohannis

Imediat după alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 se negociază funcțiile de vârf la nivelul Uniunii Europene, în paralel cu negocierile pentru postul de...

Reacția lui Klaus Iohannis după victoria lui Stanciu și compania

Klaus Iohannis, președintele României, a transmis un mesaj de felicitări echipei naționale a României, după victoria cu 3-0 în fața Ucrainei. Naționala de fotbal a...

Cod galben de caniculă şi disconfort termic, luni şi marţi, în mai multe judeţe ale ţării

Meteorologii au emis avertizare de caniculă şi disconfort termic pentru mai multe judeţe ale ţării, valabilă luni şi marţi, când temperaturile vor fi ridicate....
Ultima oră
Pe aceeași temă