9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecial"German Fest", in Piata Constitutiei

„German Fest”, in Piata Constitutiei

Pana pe 8 octombrie, in Piata Revolutiei se desfasoara cea de-a doua editie a festivalului „German Fest”, organizat de compania United Romanian Breweries. In toata aceasta perioada bucurestenii vor avea parte de atmosfera specifica burgurilor, de mancare traditionala si de bere germana. „German Fest” isi propune sa fie o replica locala a celebrului festival al berii „Oktober Fest” de la Munchen, organizat in fiecare an in luna octombrie.
Holsten, unul dintre cele mai importante branduri de bere germana, aflat de anul trecut si pe piata din Romania, este organizatorul unic al acestor manifestari, care vor aduce in centrul Bucurestiului iubitorii berii de calitate, zilnic, intre orele 10 si 22.30. „Este deja al doilea an in care aducem traditia sarbatorilor germane in capitala tarii noastre, transformand pentru cateva zile centrul Bucurestiului intr-un spatiu dedicat bunei dispozitii si intalnirilor intre prieteni”, spune Catalin Ignat, director de marketing URBB.
Manifestarile din cadrul „German Fest” reprezinta locul de intalnire a traditiei germane in prepararea mancarurilor, a muzicii interpretate live de formatii cunoscute din tara si a berii Holsten, fabricate dupa rigoarea si reteta originala desecoperita acum mai bine de 125 de ani de catre berarii din Hamburg.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă