13.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialGérard Depardieu a primit ieri paşaport rusesc direct de la Vladimir Putin

Gérard Depardieu a primit ieri paşaport rusesc direct de la Vladimir Putin

Gérard Depardieu s-a întâlnit sâmbætæ, în stafliunea Soci, pe litoralul rus al Mærii Negre, cu preøedintele Rusiei, Vladimir Putin, ocazie cu care a primit paøaportul rus, consemnează Mediafax.

“Aceastæ scurtæ întrevedere a avut loc sâmbætæ seara la reøedinfla prezidenflialæ de la Soci”, a declarat purtætorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Vladimir Putin i-a acordat joi cetæflenia rusæ actorului francez Gérard Depardieu, care a decis sæ plece din Franfla în semn de protest faflæ de creøterea impozitelor pentru cetæflenii bogafli.

Gérard Depardieu, un star al cinematografiei franceze, a anunflat cæ decizia Consiliului Constituflional (CC) francez de anulare a legii privind cota de impozitare de 75% impusæ bogaflilor “nu schimbæ cu nimic” decizia sa de a se muta în Belgia øi a cere cetæflenie rusæ.

Mutarea lui Gérard Depardieu la Néchin, un sat belgian din apropiere de frontiera francezæ unde locuiesc emigranfli bogafli, a provocat polemici vehemente în Franfla.

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, un nou succes în campionatul Greciei

PAOK Salonic, formația pregătită de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a obținut un nou succes în prima ligă elenă, după ce s-a impus pe terenul...

Top 10 urări în Luna Iubirii, ancorate în realitatea cotidiană

Ilustrație: Marian Avramescu În Luna Iubirii, ACADEMIA CAȚAVENCU vă prezintă cele mai inspirate declarații de dragoste pentru persoana îndrăgită, ancorate în realitatea cotidiană. Te iubesc...

Obiectul surprinzător găsit în geanta Elenei Ceaușescu, după execuție

Ziua de 25 decembrie 1989 a schimbat cursul istoriei României cu o viteză fulgerătoare. Execuția soților Ceaușescu a dus la schimbarea regimului peste...
Ultima oră
Pe aceeași temă