16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialGeoana: Vrem sa schimbam organigrama Guvernului

Geoana: Vrem sa schimbam organigrama Guvernului

Mircea Geoana a declarat ca vrea sa schimbe organigrama Guvernului pentru a da importanta care se cuvine functiei de comisar al Afacerilor Europene, ocupata in prezent de Vasile Puscas.

Cat despre numirea unui sef la DGIPI, aceasta se va face la propunerea lui Dan Nica.

"Nu am discutat nimic despre reinfiintarea unor noi ministere. Asteptam ca Dan Nica sa ocupe si portofolul MAI pana joi si sa fie incheiata aceasta problema. Am pledat in continuare ca functia de comisar al afacerilor europene, ocupata de Vasile Puscas, sa aiba o pozitie pe masura importantei si asta se va face printr-o noua organigrama a Guvernului Romaniei. Nu se discuta azi (luni n.r.) de DGIPI, cand Dan Nica va prelua MAI atunci va face si numirile", a mai spus acesta, citat de ziare.com.

Mircea Geoana a precizat ca in cadrul intalnirii membrilor coalitiei guvernamentale s-a hotarat ca bugetul sa devina operational saptamana viitoare.

"Vrem ca bugetul sa devina operational saptamana viitoare. Am discutat si despre bugetele locale si am avut discutii legate de modul in care s-ar putea identifica resurse suplimentare pentru cercetare", a mai precizat acesta.

Presedintele PSD a precizat ca Miron Mitrea este ultimul subiect care il preocupa astazi (luni n.r.) si nu stie prea multe despre candidatura sa pentru presedintia partidului.

In ceea ce priveste dosarul lui Adrian Nastase, Mircea Geoana a precizat ca acesta isi va spune in mod clar care este pozitia avand in vedere ca face parte din Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

"Domnul Nastase isi va spune in mod clar care este pozitia sa si cred ca toti colegii nostri vor vota in functie de pozitia sa", a mai precizat Geoana.

Cele mai citite

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

NAMI Beach Club & More – o experiență exclusivă de vară, oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest, în inima orașului – se va deschide...

Legendara piscină de la Radisson Blu Hotel Bucharest devine NAMI Beach Club & More, o nouă destinație de vară, care urmează să își deschidă...
Ultima oră
Pe aceeași temă