15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialGeoana: Decizia este de a pastra majoritatea constituita, excludem orice colaborare cu...

Geoana: Decizia este de a pastra majoritatea constituita, excludem orice colaborare cu PDL

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a spus, luni seara, dupa reuniunea CExN, ca decizia social-democratilor este de a merge in continuare cu majoritatea parlamentara constituita si ca este exclusa orice forma de colaborare cu PDL, relateaza agentia Mediafax.

Geoana a precizat ca este o decizie unanima a CExN de a merge in continuare cu majoritatea parlamentara constituita.

"Excludem orice forma de colaborare cu PDL", a spus Geoana, opinand ca acesta este un partid complet dependent de presedintele Traian Basescu si care arata ca este incapabil sa respecte regula democratica minima.

Liderul PSD a mentionat ca vor fi continuate contactele cu cei din majoritatea parlamentara constituta pentru a se prezenta o pozitie consolidata.

El a afirmat ca PSD va continua contactele cu UDMR, PNL si grupul minoritatilor, in scopul mentinerii majoritatii parlamentare create pentru sustinerea lui Klaus Iohannis pentru functia de premier.

Geoana nu a mai avansat numele lui Iohannis drept coagulant al acestei majoritati si nici nu a expus un alt obiectiv comun, chiar daca a mentionat ca este "bazata pe incredere" si "pe un proiect comun".

"Ecludem orice forma de colaboare cu PDL, un partid care este complet dependent de actualul presedinte si care, prin actiunea pe care a avut-o in organizarea alegerilor, arata inca o data ca este incapabil sa respecte regula democratica minima pentru un stat de drept", a mai spus Geoana.

Cele mai citite

Cum poți să consumi urzicile

Urzicile sunt la foarte mare căutare primăvara, iar asta mai ales datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă pentru sănătate și nu numai. Prin...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Cum poți să consumi urzicile

Urzicile sunt la foarte mare căutare primăvara, iar asta mai ales datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă pentru sănătate și nu numai. Prin...
Ultima oră
Pe aceeași temă