15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialGeneral Motors recheamă în SERVICE peste 1,4 milioane de AUTOMOBILE. Ce problemă...

General Motors recheamă în SERVICE peste 1,4 milioane de AUTOMOBILE. Ce problemă GRAVĂ au mașinile

Compania General Motors, cu sediul central în SUA, a anunțat că recheamă în service  1,4 milioane de automobile.

Potrivit unui comunicat al GM, transmis, marți, în Statele Unite și preluat de Associated Press, mașinile vizate se află deja în circulație și au fost vândute mai ales în America de Nord.

Potrivit GM, motivul rechemării în service este o pierdere de ulei de la motor, care ar urma să fie remediată. În caz contrar, există pericolul ca mașina să ia foc, afirmă sursa citată.

Mașinile trebuie reparate în unitățile de service  acreditate de GM, întrucât lucrările de remediere care au fost executate la dealeri, ulterior vânzării mașinilor, nu au avut succes.

Printre mărcile grupului GM se numără Chevrolet, Cadillac și Opel.

GM a mai realizat rechemări în service ale unor modele auto în anii 2008 și 2009.

Comunicatul transmis marți de GM nu face nicio referire la motorizarea automobilelor cu probleme (Diesel sau benzină) și nici la emisiile lor de noxe.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Universitatea Craiova – „U” Cluj, în finala barajului pentru Conference League. „Șepcile Roșii” au învins Oțelul

Ultima echipă care va reprezenta România în cupele europene se va decide dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova, după ce formația antrenată de Ioan...

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa în Campionatului Mondial de Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentând echipa Red Bull, a câștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfășurat duminică la Imola, Italia. Aceasta reprezintă a...

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...
Ultima oră
Pe aceeași temă