11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialGemeni 6 -12 august

Gemeni 6 -12 august

Personele aflate sub obladuirea acestui semn zodiacal au parte de un weekend zbuciumat, in care fac toate lucrurile pe care le-au omis saptamana trecuta pentru casa. Spalati, calcati, faceti curat, geamuri spalate, alte lucruri care nu va stau in obisnuinta.

Dupa asa ceva va veti simti obosit si inceputul saptamanii este incert la capitolul serviciu si randament, oamenii se vor baza pe dvs. si cand colo ce faceti, dati bir cu fugitii, acuzati pe altii pentru ce nu mai sunteti in stare sa faceti dvs. Mai bine lasati loc liber pentru tineri daca vedeti ca sunteti lipsiti de putere, inspiratie si interes. Nu va ganditi la recompense, ci la cum puteti face ceea ce aveti ca obligatii. Daca aveti un plan bun care sa va scoata din impas sau la lumina folositi ocazia, sa nu pierdeti momentul de inspiratie dat de planete, care nu se stie cand mai poate aparea.

Faceti lucrurile in ordine si fiti calculati in special in vorbire, cea care va poate trada toate starile sau trairile si pentru care puteti trage ponoase cu regretele de rigoare in curand. Aveti de-aface cu multe lucruri noi in a doua parte a saptamanii care va tulbura si va fac sa realizati ca nu sunteti invincibili. Spre exemplu disponibilizarea unor colegi, care au poate mai mult potential si atuuri ca dvs. sa fie in posturile in care sunt.

Un fapt ca asta va spune ca trebuie sa taceti si sa faceti doar ceea ce vi se cere nicidecum invers, sa va multumiti cu ceea ce aveti. Nu uitati ca si dvs. puteti fi vizati la asa ceva, chiar daca vi se pare stupid, realitatea asta este. In alta ordine de idei, gospodinele se pot ocupa de conservele de sezon sau de alte astfel de lucruri mai blande care aduc aminte de casa, de liniste etc.

Un eveniment neasteptat va pune pe drumuri joi sau vineri, pentru unii poate fi usor cam trist.

Se intampla si din astea, trebuie sa faceti fata. Dar, din fericire, nu toti nativii trec prin asa ceva, unii pot chefui toata perioada. Sanatea are unele sincope legate de oboseala si enervare, iar banii sunt cei care nu va lipsesc, dar nici nu va ajuta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă