13.4 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialGazonul de pe Cluj Arena va fi perfect

Gazonul de pe Cluj Arena va fi perfect

Imaginile cu gazonul lăsat în urmă pe Naţional Arena după meciul România-Franţa a făcut înconjorul lumii, dar i-au pus în gardă şi pe oficialii de la Universitatea Cluj. Peste numai o lună, „şepcile roşii” vor inaugura la rândul lor propriul stadion, iar teama de a se repeta şi pe Cluj Arena problema gazonului de la Bucureşti este destul de mare. Totuşi, clujenii au primit asigurări de la firma care s-a ocupat de montarea ierbii pe noul stadion al Clujului că lucrurile nu vor sta la fel, iar în 11 octombrie, atunci când “U” Cluj o va întâlni pe Kuban Krasnodar, terenul va arăta impecabil.


Îngrijorătoare sunt concertele

„Am discutat cu patronul firmei care s-a ocupat de gazon şi mi-a spus că totul este în regulă. El mi-a explicat că a fost folosită o altă tehnologie decât pe Naţional Arena, iar terenul va fi bine la ora meciului, chiar dacă înainte vor fi două zile de concerte. Din câte am înţeles, s-ar putea ca iarba să fie puţin îngălbenită din cauză că terenul va fi acoperit, dar starea lui nu va fi asemănătoare cu cea de la Bucureşti”, a declarat directorul executiv al Universităţii, Cosmin Irimieş. Spre deosebire de Naţional Arena, întregul covor de iarbă a fost aşternut peste Cluj Arena la jumătatea lunii iulie, dar vor trece aproape trei luni până la primul meci, timp suficient pentru ca firele de iarbă să fie mai rezistente.

 

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Apar primele repercusiuni după anunțul candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

În urma anunțului său de a candida la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone se confruntă deja cu primele repercusiuni, respectiv un dosar la...

Uniunea Europeană impune reguli pentru publicitatea politică online

Parlamentul European a adoptat marți noi reguli în domeniul publicității politice, într-un efort de a proteja cetățenii UE de interferențe străine și dezinformare....

Hidroelectrica a înregistrat în 2023 cel mai mare profit din istorie

În timp ce românii sărăcesc de la o zi la alta, iar cea mai mare parte din salariile lor se duce pe facturi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă