19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialGata de weekend? Iata cele mai interesante evenimente din weekendul 8-9 iunie!

Gata de weekend? Iata cele mai interesante evenimente din weekendul 8-9 iunie!

Vineri, 7 iunie, la Biblioteca Naţională a Romaniei e lansarea în memoriam a albumului de caricaturi „D’ale romanilor…” aparţinând lui Alexandru Lincu, scriitor, traducător şi caricaturist recunoscut internaţional.

Ceainăria La un ceai îţi oferă atmosfera densă a scurt metrajului “Floare de Mai”, proaspăt întors de la Cannes – secţiunea Short Film Corner 2013.

Aud Band te învăluie într-o combinaţie de sonorităţi balcanice, bizantine şi mediteraneene în care locul principal îl ocupă esrajul indian (unic pe scena romanească), în La Scena.

La Arenele Romane ai un eveniment marca Cyclic & AllTimeClubbing – FLYING CIRCUS cu invitaţi ca Tale of us, Benoit&Sergio, Avatism.

Sâmbătă, 8 iunie, du-te la Magazinul F64 care se transformă într-un spaţiu dedicat obiectelor de design contemporan inovatoare şi frumoase ale tinerilor artişti locali, la prima ediţie Summer Art Fair.

Jewelery Design Fair – Gold Edition organizat de ArtXpert Fine Art Concept-Store în colaborare cu Assamblage Şcoala de Bijuterie Contemporană îţi prezintă o serie de colecţii PREMIUM ale unora dintre cei mai renumiţi designeri autohtoni, în demersul de afirmare al bijuteriei contemporane ca formă de artă independentă.

Pentru mai multe evenimente accesati getLokal

La CLOUD NO. 9 din Old City, eveniment dedicat bunului gust, te aşteaptă peste 35 de designeri din toată ţara, creatori de haine, pantofi, genţi, bijuterii, în serie limitată sau unicat.

Pe scena clubului Control vin 3 dintre cei mai cunoscuţi promotori ai curentului ”beat music artists”. Slow Magic, Giraffage şi Mister Lies sunt prezenţi în România cu ocazia turneului European THE SET IT OFF TOUR.

Ai poftă de o noapte albă? La Turbohalle ai posibilitatea să ţi-o petreci într-un mod util la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2013.

O altă variantă de nesomn e Noaptea albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs care se se desfăşoară pe trei secţiuni creative în trei spaţii speciale: bijuterie şi accesorii contemporane la Bernschutz & Co. Universitate (în spatele Muzeului Şuţu, Str. Ion Nistor 6), design vestimentar & accesorii casual la Attitude Ballet Studio, (Str. Emil Balaban, nr. 6) şi design de obiect la Acuarela (Str.Polonă, nr. 40).

Duminică, 9 iunie, dacă nu ai avut timp până acum să vezi la cinema următoarele filme, mai ai o şansă la Noul Cinematograf al Regizorului Român : Amanţii pasageri a lui Pedro Almodovar şi Hannah Arendt de Margarethe von Trotta.

Seara ai un concert de jazz, blues şi funk la Carol 53.

Weekend inspirat!

Pentru mai multe evenimente accesati getLokal

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă