19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialGanea se apara apeland la... Badoi

Ganea se apara apeland la… Badoi

Ionel Ganea va afla astazi cat timp va trebui sa stea pe tusa dupa ce l-a luat de gat pe asistentul Dorin Mudura. Timisorenii considera ca el trebuie suspendat cel mult 12 etape.

Incidentele de la meciul Poli
1921-Rapid in care au fost implicati Ionel Ganea si asistentul Dorin Mudura au fost analizate ieri de catre Comisia de Disciplina a LPF. Sentinta va fi anuntata astazi, la ora 13.00. Nici Ganea, nici Mudura nu au dat vreo declaratie presei.
Avocatul Iustin Stefan, cel care acorda asistenta juridica clubului Politehnica 1921, a precizat ca in mod normal judecarea cazului trebuia amanata pentru saptamana viitoare, nu pentru azi. Astfel, apararea ar fi avut timp sa procure si imaginile video de la meciul Jiul-Rapid (ultima etapa a sezonului 2005-2006), in care Badoi il ia de gat pe centralul Helesteanu. "Noi vom cere ca Mudura sa prezinte un certificat medico-legal pentru a demonstra ca a fost lovit. Daca nu-l prezinta, Ganea se incadreaza la art 65, lit. b, care spune ca nu poate primi decat minim 9 etape de suspendare, maximul fiind 12. Se incearca o grabirea a solutionarii cazului. Vor ca Ionel Ganea sa fie un exemplu. Nu e normal asa ceva", a precizat Iustin stefan, sustinand ca Ganea nu este recidivist si a avut circumstante atenuante.
In minutul 70 al partidei Poli 1921-Rapid, Ionel Ganea a fost eliminat in urma unui incident intre el si Sapunaru semnalizat de catre asistentul Dorin Mudura. Atacantul banatenilor s-a napustit asupra tusierului si l-a luat de cap si de gat, fiind nevoie de interventia lui Alexa si a altor coechipieri pentru a-l calma. Fostul international a mai incercat sa se ia de asistent si dupa alte cinci minute, insa a fost oprit de fortele de ordine si Omoduemuke.

MUSTRARE

Pe langa incidentele care i-au avut in prim-plan pe Ganea si Mudura, pe tunelul care duce la vestiare Burdujan si Ratiu s-au imbrancit, centralul stefan Erdei retinandu-le carnetele. Astfel, cei doi au ajuns la Comisia de Disciplina, instanta hotarand sa-i ierte. "Ne-au dat carnetele inapoi. Amandoi am fost iertati. L-am asteptat dupa meci sa dam mana si s-a creat o ambuscada", a explicat Ratiu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă