18 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. Moment impresionant la World Trade Center, la 14 ani de...

GALERIE FOTO. Moment impresionant la World Trade Center, la 14 ani de la tragedia 9/11

Cu o zi înainte de împlinirea a 14 ani de la tragedia din 11 septembrie, a apărut un curcubeu deasupra Turnul Libertăţii, construit pe locul în care au fost Turnurile Gemene, potrivit boredpanda.com. 

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea fotografiile în care a fost surprins curcubeul apărut la World Trade Center, după 14 ani de la tragedie.  

„Nu ştiu dacă este o coincidenţă sau nu, dar este cu o zi înainte de 11 septembrie, iar curcubeul a apărut din senin acolo, la Turnul Libertăţii (construit în locul Turnurilor Gemene – n.r.)”, a spus Ben Sturner, care a surprins imaginile din balconul apartamentului său.

Citeşte şi: „Femeia prăfuită”, supravieţuitoare a atacului de la World Trade Center, a murit

În 11 septembrie 2001, gruparea teroristă Al-Qaeda a prăbuşit două avioane în Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, omorând toate persoanele de la bord . Ambele clădiri s-au prăbușit în decurs de două ore, distrugând și avariind și alte clădiri din jur.

În aceeaşi zi, teroriștii au prăbușit un al treilea avion în clădirea Pentagon din Arlington, Virginia, lângă Washington, D.C. Al patrulea avion s-a prăbușit pe o câmpie de lângă Shanksville în zona rurală a statului Pennsylvania, după ce unii dintre pasageri și membrii echipajului au încercat să recâștige controlul avionului, pe care teroriștii îl îndreptaseră spre Washington, D.C.

În urma atacurilor au murit 2.993 de oameni, dintre care 19 terorişti, şi au fost rănite peste 6.000 de persoane. 

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...
Ultima oră
Pe aceeași temă