21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialGAFĂ incredibilă la US Open: Poliția l-a trântit la pământ pe un...

GAFĂ incredibilă la US Open: Poliția l-a trântit la pământ pe un fost mare tenisman! Caz suspect de RASISM

Poliţia din New York a comis o eroare catastrofală la US Open, după ce l-a confundat pe unul dintre cei mai buni tenismeni americani ai ultimilor 20 de ani cu un hoț de telefoane mobile. James Blake, fost număr patru mondial, a povestit întreg incidentul.

James Blake aştepta o maşină care să-l transporte la US Open, pentru a participa la o emisiune TV, în momentul în care a avut loc incidentul.

În vârstă de 35 de ani, Blake a povestit publicaţiei New York Daily News că poliția l-a trânit la pământ și l-a imobilizat vreme de circa 15 minute, după care acesta a fost eliberat când polițiștii au realizat gafa. Fostul jucător de tenis a fost confundat cu un hoț de telefoane mobile.

Citește și Simona Halep, victorie FANTASTICĂ în fața Victoriei Azarenka. Cea mai bună performanță la US Open!

Blake a suferit o tăietură la braţ şi vânătăi pe picioare, precizând că poliţiştii nu i s-au adresat înainte de a-l pune la pământ. El îi suspectează pe polițiști de rasism, deoarece nu vede niciun motiv pentru ca aceștia să nu încerce să-l abordeze verbal mai întâi.

„Te-ai gândi că ar fi putut spune: Hei, vrem să vorbim cu tine. Căutăm ceva”, a spus Blake. 

Poliţia s-a scuzat într-un comunicat, spunând că agenții au fost informați greșit de către un cooperator al lor. Blake ar fi fost confundat cu un membru al unei benzi de mafioți care comercializează telefoane furate. Departamentul de poliţie din New York a precizat că îi va investiga pe agenţi, pentru a stabili dacă aceştia au acţionat cu o forţă excesivă. Blake nu a spus dacă îi va acționa în judecată pe polițiști.

James Blake s-a retras din tenis după ediţia 2013 a US Open, el câștigând zece titluri la simplu în carieră. Nu a depășit niciodată sferturile unui Grand Slam.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă