19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialGabriela de la Cheeky Girls s-a despartit de Lembit Opik

Gabriela de la Cheeky Girls s-a despartit de Lembit Opik

Gabriela, una dintre cele doua gemene romance care formeaza trupa Cheeky Girls, nu-i mai raspunde la telefon logodnicului ei, parlamentarul britanic Lembit Opik.

Controversata poveste de dragoste dintre Gabriela (25 ani) si Lembit (42 ani) se pare ca a luat sfarsit. Desi cei doi s-au logodit in urma cu doar cateva luni, romanca a decis sa puna punct relatiei, motivul fiind acela ca se simte sufocata si ca iubitul ei ia decizii fara sa-i ceara parerea.

Pana nu de mult, Gabriela si Lembit pareau unul dintre cele mai fericite cupluri si chiar, recent, romanca a declarat ca Lembit e cel mai bun amant pe care l-a avut vreodata. Iata insa ca potrivirea pe plan sexual nu a fost de ajuns pentru Gabriela, care s-a hotarat sa-i dea papucii logodnicului sau.

Motivele separarii nu sunt foarte clare, surse din anturajul cantaretei divulgand presei londoneze faptul ca aceasta se simtea sufocata de Lembit, iar certurile devenisera tot mai dese. Totul a culminat in urma cu doua saptamani, cand cei doi au avut un scandal in public, inaintea unui concert Cheeky Girls, desfasurat in Londra, in cadrul unei gale.

De atunci, Gabriela si Lembit nu si-au mai vorbit, in ciuda faptului ca parlamentarul a cautat-o chiar si la mama ei acasa. "El a sunat-o, a incercat sa o impace, a mers la ea acasa, insa solista nu vrea sa-l mai vada. De atunci, ea plange incontinuu", a declarat un prieten de-al Gabrielei, pentru publicatia "News of the world", citata de Click.

Divergentele dintre cei doi au devenit publice si datorita reality-show-ului "Living with the Cheeky Girls", care a prezentat mai multe secvente cu cei doi logodnici certandu-se: Gabi si Lembit au avut o disputa din cauza faptului ca el a intarziat la petrecerea aniversara a mamei solistei, fiind retinut la Parlament.

Mama Gabrielei este nemultumita de decizia nonconformistei sale fiice si chiar incearca sa-i impace pe cei doi indragostiti care, de altfel, nu se afla la prima cearta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă