7.8 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialGabriel Oprea, vicepremier: “DNA e un etalon în Europa”

Gabriel Oprea, vicepremier: “DNA e un etalon în Europa”

Gabriel Oprea, vicepremier şi lider al UNPR, a declarat că „DNA e un etalon în Europa”.
 
Declaraţia a fost făcută la postul de televiziune Digi 24 Timişoara. Tot în acest context, Gabriel Oprea a salutat independenţa justiţiei din România.

“În momentul în care DNA citează un cetățean, te prezinți la DNA. Primul-ministru are datoria să se prezinte, dacă sunt suspiciuni la adresa lui, cum ne prezentăm toți. Asta înseamnă că statul român e puternic, iar UNPR-ul, ca partid de interes național, un partid care respectă statul român, nu poate decât să salute independența justiției, care își face treaba”, a susţinut Gabriel Oprea.

Potrivit acestuia, “important e că justiția își face datoria. DNA e un etalon în Europa, suntem dați ca exemplu la Bruxelles”.

Citește și: AFP: Premierul este ultimul “trofeu” al luptei anticorupţie din România

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă