Acasă Special Gabriel Caciuloiu a trecut in nefiinta

Gabriel Caciuloiu a trecut in nefiinta

0

Presedintele organizatiei municipale Constanta a Partidului National Liberal, Gabriel Caciuloiu, a murit, duminica dimineata, in urma unui tragic accident rutier. Din primele cercetari a reiesit ca vinovat de producerea accidentului este soferul unui autoturism Mercedes, aflat intr-o avansata stare de ebrietate. Incidentul a avut loc pe DN 2A, drum care face legatura intre Constanta si orasul Ovidiu, in jurul orei 03.00. Lucratorii Politiei Rutiere au declarat ca Stefanita Daniel Ion, in varsta de 31 de ani, din Constanta, aflat la volanul unui autoturism marca Citro‘n, din directia Ovidiu – Constanta, a pierdut controlul directiei, intrand in coliziune frontala, pe contrasens, cu un autoturism marca Toyota Land Cruiser. La volanul acestuia se afla Andreea Cristina Caciuloiu, in varsta de 34 ani, din Constanta. Oamenii legii spun ca cei doi, Andreea Cristina si Gabriel Caciuloiu, se intorceau de la o petrecere de Sfantul Ion. Totodata, politistii constanteni au descoperit la fata locului, la aproape 100 de metri, in afara partii carosabile, pe sensul de mers catre Constanta, un autoturism marca Mercedes rasturnat. In urma investigatiilor efectuate, oamenii legii au descoperit ca cel care se afla la volanul masinii a fost Louis Ovidiu Adrian Cretu. In momentul in care a fost retinut de politisti, in jurul orei 10.00, barbatul avea o alcoolemie de 0.30 mg/l. Astfel, la ora la care s-a produs incidentul, acesta avea o concentratie de cel putin trei ori mai mare. Daca initial a incercat sa-i duca pe o pista falsa pe anchetatori, barbatul a recunoscut pana la urma ca el este autorul moral al accidentului. El a spus ca in timp ce se intorcea din Palazu Mare, de la o petrecere, a incercat sa evite un grup de pietoni si s-a rasturnat in afara drumului. Incercand sa evite impactul cu acesta, soferul Citro‘n-ului a patruns pe contrasens, unde a intrat frontal in Toyota. Adrian Cretu avea permisul de conducere suspendat din 2000.


Lider al noii generatii

Vestea trecerii in nefiinta a liderului organizatiei municipale Constanta a PNL, Gabriel Caciuloiu, a cazut ca un trasnet. Nimanui nu i-a venit sa creada ca soarta a putut sa fie atat de cruda cu un om in floarea varstei care ar mai fi avut multe de spus. Pe 27 ianuarie ar fi serbat cu familia si colegii implinirea a 40 de ani de viata. N-a fost sa fie asa…
Se realizase din punct de vedere financiar si a considerat ca a venit momentul sa faca ceva si pentru semenii lui. In urma cu doi ani a intrat in PNL. Dupa numai un an, in februarie 2005, colegii de partid l-au ales presedinte al organizatiei municipale Constanta a partidului. Intr-o discutie purtata la sfarsitul anului trecut, in ajunul Craciunului, a spus ca este pregatit sa se angajeze in lupta pentru castigarea Primariei Municipiului Constanta. Era convins ca o sa invinga… Isi facuse deja planuri legate de modul in care trebuie administrat orasul in asa fel incat constantenii sa traiasca mai bine.
„Este greu de spus in cuvinte ce simt in aceste momente. Nu este vorba doar despre un presedinte de organizatie sau despre un coleg de partid… Este vorba despre un prieten pe care l-am pierdut… Chiar zilele trecute am discutat despre impliniri, neimpliniri, despre ce avem de facut anul acesta. E trist ca discutam despre disparitia prematura a unui om care stia ce are de facut in viata”, a declarat Gheorghe Dragomir, presedintele filialei judetene a PNL Constanta. Vestea disparitiei tragice a liderului de la Constanta a ajuns si la Bucuresti. Intr-un comunicat remis presei, presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, spune ca il considera pe Gabriel Caciuloiu „un reprezentant de frunte al generatiei tinere de politicieni de succes, promovata de PNL”.