19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFratii incestuosi din Mogosesti, trimisi in judecata

Fratii incestuosi din Mogosesti, trimisi in judecata

Cei doi frati vitregi din comuna Mogosesti, judetul Iasi, care sunt casatoriti si au si o fetita impreuna, vor fi judecati pentru incest.

Procurorii parchetului de pe langa Judecatoria Iasi sustin ca Vasile Dodu (27 de ani) si Luminita (21 de ani) stiau ca sunt frati, dar au declarat in fals la starea civila ca nu exista nici o piedica legala pentru a se casatori. Magistratii au scris in actul de acuzare ca Vasile Dodu este rodul concubinajului Mariei Paparuzi cu Ionel Dodu. Femeia s-a casatorit apoi cu Dumitru Latescu, iar pe micutul Vasile l-a lasat in grija bunicilor din partea mamei. Din legatura conjugala a Mariei cu Dumitru s-a nascut si Luminita. Fata a aflat la 17 ani de la mama despre existenta fratelui vitreg si a inceput sa se refugieze in casa acestuia cand tatal ei, alcoolic, facea scandal si-si batea crunt nevasta si copiii.

In perioada 2006-2007, dupa ce Luminita a implinit 19 ani, fratii au inceput sa intretina raporturi sexuale, iar femeia a ramas gravida. In noiembrie 2007, pentru a-si putea oficializa relatia, cei doi au mintit ofiterul Starii Civile cand au spus "Da!". La cununia civila a celor doi a asistat si mama lor, care nu a dezvaluit nimic. Pe 23 noiembrie 2007, la o zi dupa casatorie, Luminita a nascut o fetita. Femeia si fratele ei au fost trimisi in judecata pentru incest in forma continuata si fals in declaratii. In paralel, Primaria Mogosesti a deschis actiune in instanta pentru constatarea nulitatii casatoriei. "Fapta a fost comisa cu premeditare de cei doi, pentru ca-si cunosteau relatia de rudenie in momentul cand s-au prezentat in fata ofiterului starii civile", a declarat magistratul Nadia Albu, purtator de cuvant la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă