21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO: O macara s-a prăbușit peste o clădire, la Tel...

FOTO + VIDEO: O macara s-a prăbușit peste o clădire, la Tel Aviv. Două persoane au murit, 24 au fost rănite

UPDATE 15.14: Două persoane au murit și 24 au fost rănite, după ce o macara s-a prăbușit peste o clădire din Tel Aviv. Totodată, zeci de persoane sunt date dispărute, potrivit Digi24.

——–

Mai multe persoane sunt date dispărute, luni, în Tel Aviv, după ce o macara s-a prăbușit peste o clădire cu patru etaje din nordul orașului, informează agențiile AFP, Xinhua și DPA, citate de Agerpres.

Răniții, afectați ușor, au fost evacuați. Mai mulți muncitori care lucrau pe șantier lipseau însă de la apel, a precizat poliția, fără a indica numărul lor. Potrivit presei locale, echipele de intervenție încercau să salveze cel puțin 20 de persoane care erau prinse în interiorul clădirii.

News.ro precizează că macaraua a căzut peste o parcare supraetajată, care s-a prăbuşit la rândul său. Potrivit publicației Haaretz, 15 persoane ar fi prinse sub dărâmături, în timp ce i24news anunţă că până la 30 de oameni sunt daţi dispăruţi.

Şoselele din jurul şantierului au fost închise pentru a permite accesul vehiculelor de intervenţie în situaţii de urgenţă. 

Operațiunile la locul incidentului sunt în curs de desfășurare, astfel că numeroase echipe de paramedici, poliţie şi pompieri se află la faţa locului. Pentru moment, cauzele incidentului nu sunt clare.

 

Accidentele de muncă soldate cu morţi sunt frecvente în Israel, din cauza reglementărilor insuficiente, scrie i24news. 28 de muncitori şi-au pierdut viaţa în primele şase luni ale anului, dintre care 16 lucrau în construcţii. În aceeaşi perioadă a anului trecut, opt muncitori în construcţii şi-au pierdut viaţa în accidente de muncă.

 

Cele mai citite

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Mircea Geoană critică dur sistemul de vot din România: Este cel mai primitiv din toată Europa

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la Congresul...
Ultima oră
Pe aceeași temă