10.5 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO: O macara s-a prăbușit peste o clădire, la Tel...

FOTO + VIDEO: O macara s-a prăbușit peste o clădire, la Tel Aviv. Două persoane au murit, 24 au fost rănite

UPDATE 15.14: Două persoane au murit și 24 au fost rănite, după ce o macara s-a prăbușit peste o clădire din Tel Aviv. Totodată, zeci de persoane sunt date dispărute, potrivit Digi24.

——–

Mai multe persoane sunt date dispărute, luni, în Tel Aviv, după ce o macara s-a prăbușit peste o clădire cu patru etaje din nordul orașului, informează agențiile AFP, Xinhua și DPA, citate de Agerpres.

Răniții, afectați ușor, au fost evacuați. Mai mulți muncitori care lucrau pe șantier lipseau însă de la apel, a precizat poliția, fără a indica numărul lor. Potrivit presei locale, echipele de intervenție încercau să salveze cel puțin 20 de persoane care erau prinse în interiorul clădirii.

News.ro precizează că macaraua a căzut peste o parcare supraetajată, care s-a prăbuşit la rândul său. Potrivit publicației Haaretz, 15 persoane ar fi prinse sub dărâmături, în timp ce i24news anunţă că până la 30 de oameni sunt daţi dispăruţi.

Şoselele din jurul şantierului au fost închise pentru a permite accesul vehiculelor de intervenţie în situaţii de urgenţă. 

Operațiunile la locul incidentului sunt în curs de desfășurare, astfel că numeroase echipe de paramedici, poliţie şi pompieri se află la faţa locului. Pentru moment, cauzele incidentului nu sunt clare.

 

Accidentele de muncă soldate cu morţi sunt frecvente în Israel, din cauza reglementărilor insuficiente, scrie i24news. 28 de muncitori şi-au pierdut viaţa în primele şase luni ale anului, dintre care 16 lucrau în construcţii. În aceeaşi perioadă a anului trecut, opt muncitori în construcţii şi-au pierdut viaţa în accidente de muncă.

 

Cele mai citite

Persoane care vindeau droguri în București și Dâmbovița, reținuți de polițiști

Patru persoane care vindeau pe stradă droguri în Bucureşti şi Dâmboviţa au fost reţinute de poliţişti, la percheziţiile domiciliare fiind găsite diverse cantităţi de...

la ce se vede în jurul ne cam este teamă

Privim peste umăr. Nu ne urmărește, de fapt, nimeni. Poate doar senzația că, totuși, acolo, în spatele nostru, e cineva. S-ar putea să...
00:00:33

VIDEO. Un activist perturbă prezentarea de modă a Victoriei Beckham

Activiștii pentru drepturile animalelor de la PETA au perturbat defilarea Victoriei Beckham la Paris. Un activist a sărit pe podium printre modele și a afișat...
Ultima oră
Pe aceeași temă