20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Cum arată cel mai subţire smartphone din lume

FOTO+VIDEO. Cum arată cel mai subţire smartphone din lume

Compania chinezească Huawei a prezentat marţi, la Londra, cel mai subţire smartphone din lume, care poartă numele Ascend P6, potrivit Realitatea.net.

Titlul de cel mai subţire smartphone din lume a fost obţinut, marţi, de modelul Ascend P6 al companiei chinezeşti Huawei.

Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, în condiţiile în care iPhone 5 are o grosime de 7,6 milimetri, iar Samsung Galaxy S4 o grosime de 7,9 milimetri, scrie gizmodo.com.

Huawei Ascend P6 are un ecran de 4,7 inci ce suportă o rezoluţie de 720p şi o carcasă de metal. Cel mai subţire smartphone din lume va fi disponibil în 19 ţări din luna iulie şi va avea un preţ de 600 de dolari.

Citeşte şi: BenQ lansează primul proiector Home Cinema FullHD din lume care redă imagini 3D de la distanţă mică

CEO-ul companiei Huawei a declarat că modelul Ascend P6 a fost creat pentru a se lupta de la egal la egal cu iPhone 5 şi Samsung Galaxy S4.

Huawei Ascend P6 mai are un procesor quad-core de 1.5 GHz, 2 GB RAM, 8 GB spaţiu de stocare şi o baterie de 2.000 mAh. În fază iniţială, Ascend P6 nu va îngloba tehnologia 4G, însă o versiune cu 4G va fi lansată în luna octombrie. Ascend P6 va funcţiona cu ajutorul sistemului de operare Android 4.2.2.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă