17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. Cum arată cel mai subţire smartphone din lume

FOTO+VIDEO. Cum arată cel mai subţire smartphone din lume

Compania chinezească Huawei a prezentat marţi, la Londra, cel mai subţire smartphone din lume, care poartă numele Ascend P6, potrivit Realitatea.net.

Titlul de cel mai subţire smartphone din lume a fost obţinut, marţi, de modelul Ascend P6 al companiei chinezeşti Huawei.

Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, în condiţiile în care iPhone 5 are o grosime de 7,6 milimetri, iar Samsung Galaxy S4 o grosime de 7,9 milimetri, scrie gizmodo.com.

Huawei Ascend P6 are un ecran de 4,7 inci ce suportă o rezoluţie de 720p şi o carcasă de metal. Cel mai subţire smartphone din lume va fi disponibil în 19 ţări din luna iulie şi va avea un preţ de 600 de dolari.

Citeşte şi: BenQ lansează primul proiector Home Cinema FullHD din lume care redă imagini 3D de la distanţă mică

CEO-ul companiei Huawei a declarat că modelul Ascend P6 a fost creat pentru a se lupta de la egal la egal cu iPhone 5 şi Samsung Galaxy S4.

Huawei Ascend P6 mai are un procesor quad-core de 1.5 GHz, 2 GB RAM, 8 GB spaţiu de stocare şi o baterie de 2.000 mAh. În fază iniţială, Ascend P6 nu va îngloba tehnologia 4G, însă o versiune cu 4G va fi lansată în luna octombrie. Ascend P6 va funcţiona cu ajutorul sistemului de operare Android 4.2.2.

 

 

 

Cele mai citite

Optimizarea anunțurilor de închiriere: cum să te diferențiezi într-o piață aglomerată?

Ai o proprietate pe care vrei s-o închiriezi cât mai rapid? Dacă ai încercat să publici un anunț pentru a-ți găsi chiriașul potrivit, probabil...

Cum va arăta sezonul estival în 2024? Prețul mediu pentru o noapte de cazare pe timpul verii începe de la 500 de lei

Turiștii români se pregătesc pentru debutul sezonului de vară, mai ales după o perioadă cu temperaturi schimbătoare. Potrivit  platformei hoteliere online Travelminit.ro, aceștia au...

Peste 700 de rețete pentru Ozempic au fost falsificate. Administratorul unei clinici private, printre cei reținuți

Miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a anunțat reținerea a 13 persoane implicate într-o rețea care ar fi falsificat peste 700 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă