4.7 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO: 42 de persoane, rănite la un concert susținut de...

FOTO + VIDEO: 42 de persoane, rănite la un concert susținut de Snoop Dogg şi Wiz Khalifa, după ce un gard a căzut peste ei

42 de persoane au fost rănite, vineri seara, după ce un gard s-a prăbuțit peste ei, în timpul unui concert susţinut de Snoop Dogg şi Wiz Khalifa, în amfiteatrul BB&T Pavilion din oraşul Camden, statul american New Jersey, informează CNN, citat de Mediafax.

Cei doi cântăreţi hip-hop susţineau un concert în cadrul turneului „Merry Jane Presents Snoop Dogg & Wiz Khalifa: The High Road Tour”, când un gard s-a prăbuşit peste fani, aceştia căzând de la înălţime şi lovindu-se de pardoseala de beton.

Un video care surprinde incidentul şocant a fost făcut public online surprinzându-i pe fani fugind din calea grilajului, îmbrâncindu-se unii pe alţii, în timp ce grilajul se prăbuşea peste aceştia.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 10.30 PM, iar Snoop şi Wiz Khalifa i-au strigat pe fani să se ridice. Cei doi artişti se aflau pe o altă scenă înainte ca grilajul respectiv să se prăbuşească, unele surse indicând că accidentul s-a produs din cauza presiunii fanilor supra-entuziasmaţi.

Fanii au căzut de la zece metri înălţime, prăbuşindu-se pe pardoseala de ciment, în timp ce Snoop şi Wiz au fost îndepărtaţi de urgenţă de pe scenă de personalul de la securitate. Un purtător de cuvânt al Oficiului de Poliţie din Camden County a declarat că în jur de 10-15 oameni au fost răniţi de incident, deşi unele surse ale CNN au declarat că aproape 42 de oameni au fost duşi la un spital din apropiere, însă oficialităţile oraşului nu au confirmat aceste date. Majoritatea răniţilor au avut fracturi sau echimoze, însă o persoană neindentificată a fost rănită grav şi transportată la Cooper Trauma Center.

La puţin timp după incident, fanilor li s-a spus să aştepte sperând că spectacolul se va relua. Cu toate acestea, din cauza situaţiei grave a unor fani, concertul a fost anulat. La ieşirea din sala de concert a fost amenajată o zonă de urgenţă pentru tratarea răniţilor în urma accidentului.

Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă