37 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO: Soții Obama, în vizită la regina Elisabeta. Cum s-a...

FOTO + VIDEO: Soții Obama, în vizită la regina Elisabeta. Cum s-a purtat prințul George

Președintele american Barack Obama și soția sa Michelle au vizitat, vineri, Palatul Kensington, unde au avut întrevederi cu ducele și ducesa de Cambridge, cât și cu Prințul Harry, în cadrul vizitei de patru zile pe care cei doi o efectuează în Marea Britanie.

Barack Obama și soția sa au fost întâmpinați de prinții William și Harry, cât și de ducesa de Cambridge. 

În cadrul vizitei, soții Obama s-au întâlnit și cu prințul George, care le-a mulțumit pentru calul de lemn pe care l-a primit în dar când s-a născut, potrivit contului oficial de Twitter al Palatului Kensington. El i-a întâmpinat pe președintele american și soția sa purtând un halat de baie.

Totodată, o altă fotografie postată pe rețeaua de socializare îi arată pe președintele american și de prințul William în timpul unei discuții, care a avut loc înaine de dineul oficial. 

Anterior, preşedintele american, Barack Obama, împreună cu soţia lui, Michelle, au avut parte de un dejun privat cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la castelul Windsor. Cuplul prezidenţial a venit la bordul unul elicopter american, care a aterizat în grădinile reşedinţei regale din apropiere de Londra, dotate cu un puternic dispozitiv de securitate. 

Cei doi au fost întâmpinaţi de suverana britanică și de soţul ei, Ducele de Edimburgh.

Deschideți galeria pentru a vedea mai multe fotografii din timpul vizitei soților Obama în Marea Britanie.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă