16.6 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialFOTO & VIDEO Teasing, gafă sau prostie? China Telecom a publicat...

FOTO & VIDEO Teasing, gafă sau prostie? China Telecom a publicat o poză cu noul iPhone 6

Apple lucrează susţinut la producţia iPhone 6 care, conform zvonurilor, va fi lansat la începutul lunii septembrie. Noul telefon al companiei din California va avea carcasa din metal, va fi mai subţire şi va fi lansat în doua variante: una cu un ecran de 4,7 inch şi alta de 5,5 inch. Cel de 5.5 inch se pare că se va numi iPhone 6L. Ambele vor avea însa rezoluţie FULL HD, iar ecranul va fi acoperit cu folie din safir, o solutie tehnică care va oferi noului smartphone o rezistenţă fără precedent la zgârieturi şi lovituri.

Însă, cu mai puţin de două săptămâni înainte de lansarea oficială a Apple pentru iPhone 6, China Telecom -unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din lume, a publicat, luni, pe reteaua de socializare Weibo, echivalentul Facebook în China, o poză cu ce pare a fi noul iPhone 6. La scurt timp însa, poza a fost ştearsă de pe site, informează Ubergizmo.com.

Din poza publicată de China Telecom se pare că noul terminal va avea marginile rotunjite, adică aşa cum sunt acum cele de la iPod Touch. Însă, carcasa seamănă cu imaginile apărute în ultimele săptămâni pe blogurile şi site-urile de specialitate.

citeşte şi iPhone 6 asamblat. Primele imagini

Pe de altă parte, mulţi specialişti din piaţa telecom sunt rezervaţi în ceea ce priveşte mişcarea facută de China Telecom. În cele mai multe cazuri, un operator de telefonie mobilă care se respectă nu dezvaluie absolut nimic despre telefoanele care vor fi lansata în perioada imediat următoare. 

Compania americană se pregătește spre un nou record de vânzări, dat fiind că modelele precedente au vizat 50-60 milioane de unități, potrivit Wall Street Journal. Sursele citate susțin că firmele Foxconn și Pegatron Corp au de gând să demareze luna viitoare producția de masă a modelului.

video: youtube.com

Nu trebuie uitat însă că iPhone 6 are deja o clonă în China. Lucru deloc ieşit din comun deoarece se ştie că diverşi producători locali copiază celebrele modele de telefoane, automobile,haine şi chiar clădiri în mărime naturală.  Până aici nimic neobişnuit. Problema care apare însă este legată de faptul că, aşa cum ştie, noul iPhone 6 încă nu a fost lansat. Site-ul francez de IT nowhereelse.fr a prezentat deja, în urmă cu aproape două luni, primele imagini ale unui telefon cu ecran un ecran foarte mare, de genul phabletei, care se numeşte -cum altfel- iPhone 6.

Cele mai citite

Rapidiștii au făcut anunțul. Ce se întâmplă cu Marius Șumudică

Rapid a suferit o înfrângere dureroasă în fața lui Botoșani, scor 0-2, în etapa a 12-a din Superliga României, iar situația antrenorului Marius Șumudică...

Victor Dican, convocat la naționala României. Adrian Șut, accidentat

Mijlocașul Victor Dican a fost convocat pentru prima dată la echipa națională de fotbal a României, în contextul meciurilor din Liga Națiunilor împotriva Ciprului...

Gigi Becali îl vrea pe Louis Munteanu: „Poate-l iau… De ce să nu-l iau?”

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că pregătește un nou transfer important, vizându-l pe Louis Munteanu, jucătorul celor de la CFR Cluj. https://www.youtube.com/watch?v=CnVm9FAmjyw Louis Munteanu, dorit...
Ultima oră
Pe aceeași temă