12.9 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSpecialFOTO: Statistici incredibile. De ce New York-ul era un oraş TERIFIANT în...

FOTO: Statistici incredibile. De ce New York-ul era un oraş TERIFIANT în urmă cu 30 de ani

New York-ul anilor ’70 era foarte diferit de cel pe care-l cunoaştem astăzi. Zonele care reprezentau polul prostituţiei şi al traficului de droguri au devenit cartiere rezidenţiale de lux.

Cel mai mare oraş al Americii a fost lovit, în 1975, de o criză fiscală fără precedent, iar după doi ani, New York-ul a fost cuprins de haos după ce locuitorii au rămas fără curent electric timp de 25 de ore.

În 1980 au avut loc 1.814 crime, de trei ori mai multe decât în prezent, iar numărul populaţiei a scăzut cu un milion în doar zece ani, conform Business Insider.

Drogurile au schimbat întreaga faţă a oraşului, violenţa a atins cote inimaginabile, iar abuzul de minori a devenit o problemă majoră pentru autorităţi. Până în 1990, New York-ul era considerat, în SUA, ca fiind un tărâm al violenţei.

Galeria de mai sus conţine o serie de imagini şi date concrete care demonstrează de ce New York-ul era considerat un oraş înspăimântător. Daţi click pe fotografii pentru a citi toate informaţiile!

TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna iulie:

 
Cele mai citite
00:00:37

VIDEO. Pisica Coco se reîntâlnește cu stăpânii după ce a supraviețuit unui incendiu

Pompierilor din orașul spaniol Valencia nu le-a venit să creadă ce au văzut când au găsit o pisică vie, ghemuită între rămășițele carbonizate ale...

Gheboasă, implicat într-un scandal uriaș! Trapperul este suspect într-un dosar de deținere de droguri de risc

Probleme pentru trapperul Gheboasă. Potrivit informațiilor apărute în presă, acesta este cercetat pentru consum de droguri, după ce a fost depistat în Capitală având...

Gheboasă, audiat la DIICOT Dâmbovița într-un dosar de droguri

Gheboasă, în acte Gabriel Gavriș, prins cu droguri, a fost adus la audieri, vineri seara, la DIICOT Dâmbovița. Surse judiciare au precizat că...
Ultima oră
Pe aceeași temă