3.6 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialFOTO: Soluţii noi pentru învelitorile ceramice

FOTO: Soluţii noi pentru învelitorile ceramice

Alegerea învelitorii pentru acoperişuri se face în funcţie de mai multe criterii, între care panta acoperişului, stilul clădirii precum şi bugetul avut la dispoziţie sunt cele mai importante.

Pentru acoperişurile din ţigle ceramice, TONDACH România a adăugat o serie de soluţii şi variante noi, oferind o gamă extrem de largă de tipuri, modele şi culori pentru orice fel de casă.

Dacă dispuneţi de un buget mai generos şi doriţi o casă elegantă puteţi opta pentru ţigla tip solzi care .a rămas cunoscută ca fiind “regina” acoperişurilor. TONDACH România propune în acest caz mai multe variante, şi anume, Clasic Sibiu sau solzi Cedonia.

Tot în cazul ţiglei tip solzi , în special pentru renovarea caselor şi clădirilor tradiţionale sau istorice există şi posibilitatea celei antichizate care oferă în plus o prestanţă deosebită, precum şi a celei tip Şindrilă.

Printre noile produse inovative se pot aminti ţiglele solzi cu tăiere semicirculară Amadeus natur, negru, antic sau cu glazură verde.

Tot în categoria de produse premium se încadrează şi soluţia ţiglei presate Figaro Deluxe oferită în variantele roşu antic sau negru.

În cazul în care dispuneţi de un buget mic şi totuşi doriţi un acoperiş ceramic, aveţi la dispoziţie ţigla de dimensiuni mari, XXL – Bolero, Rumba, Twist şi TANGO+, care prezintă nenumărate avantaje, între care: preţ extrem de competitiv pe metru pătrat.

Rumba Amadeus negru sau Bolero antracit sunt variante mai noi la care se poate face acum apel.

Pentru cei care preferă stilul mediteranean, alături de variantele Jadranka şi Castel, există acum şi varianta Mediteranean Plus antic nisip.

Mai multe informaţii privind toate aceste noutăţi, pe noul site: www.tondach.ro

 

Cele mai citite

Suedia avertizează privind spionajul rus, în special în Arctica

Serviciile de informaţii suedeze (SÄPO) au avertizat miercuri cu privire la ameninţarea teritorială reprezentată de spionajul rus, în special în Arctica, pe măsură ce...

De ce continuă protestele fermierilor în Europa?

Dintre toate protestele fermierilor din Europa, cele mai dure au fost în Paris și Bruxelles. În majoritatea țărilor UE, acestea continuă. Costurile mari la...

Rusia – Ucraina, ziua 707: Zelenski trimite o delegație pentru negocieri la granița cu Polonia

După zile de proteste ale fermierilor polonezi, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski vrea acum să îi trimită pe prim-ministrul Denis Şmîhal şi pe alţi membri...
Ultima oră
Pe aceeași temă