26.5 C
București
joi, 11 august 2022
AcasăSpecialFOTO SINISTRE. Ce au lăsat în urmă jihadiștii Statului Islamic într-o fabrică...

FOTO SINISTRE. Ce au lăsat în urmă jihadiștii Statului Islamic într-o fabrică de „bombe umane”

Într-o clădire din Libia, folosită ca fabrică pentru echipamentele cu explozibil, jihadiștii Statului Islamic au lăsat în urma lor canistre de gaz folosite, bărbi rase, rămăşiţe şi piese pentru fabricarea vestelor cu explozibil.

Acestea reprezintă, de altfel, adevărate dovezi ale „industriei” teroriste, conform Daily Mail. După cum notează publicația britanică, multe dintre respectivele obiecte erau asemănătoare cu cele folosite în atacurile din Europa, cu precădere în Germania.

Tot aici s-a găsit o vestă care avea aceeaşi compoziţie ca cea folosită de sirianul în vârstă de 27 de ani, care a detonat un dispozitiv explozibil în oraşul Ansbach din Germania.

Pe unul dintre pereţii hangarului erau pete de sânge. Acela a fost locul unde comandantul jihadist a detonat bomba de care era ataşat, deși intenția lui era de a testa echipamentul respectiv.

În alte încăperi, pe pereţi sunt scrijelite rugăciuni şi texte islamice, iar pe o uşă era lipită o listă cu cele șapte moduri prin care teroriştii pot ajunge în Paradis.

Aflați, din GALERIA FOTO de mai sus, ce au lăsat în urmă jihadiștii Statului Islamic într-o fabrică de „bombe umane”.

Cele mai citite

Ca să fii cinstit, elimini noțiunea de hoție

Cu siguranță vă mai amintiți de productivii ani ’90 și începuturile Mileniului III cu celebrele fabrici de diplome universitare, când se ajunsese ca în...

Industria hârtiei este una dintre cele mai stabile

Criza economică, peste care s-a suprapus una de securitate au creat un climat impredictibil, volatil, care pune sub presiune mai toate domeniile. În ciuda...
00:01:47

Pelosi: „Nu vom permite Chinei să izoleze Taiwanul”

Nancy Pelosi, președintele Camerei Reprezentanților din SUA, este fermă și spune că nu va permite Chinei să izoleze Taiwanul. Președintele Camerei Reprezentanților SUA, Nancy Pelosi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă