5.5 C
București
luni, 17 ianuarie 2022
AcasăSpecialFOTO SINISTRE. Ce au lăsat în urmă jihadiștii Statului Islamic într-o fabrică...

FOTO SINISTRE. Ce au lăsat în urmă jihadiștii Statului Islamic într-o fabrică de „bombe umane”

Într-o clădire din Libia, folosită ca fabrică pentru echipamentele cu explozibil, jihadiștii Statului Islamic au lăsat în urma lor canistre de gaz folosite, bărbi rase, rămăşiţe şi piese pentru fabricarea vestelor cu explozibil.

Acestea reprezintă, de altfel, adevărate dovezi ale „industriei” teroriste, conform Daily Mail. După cum notează publicația britanică, multe dintre respectivele obiecte erau asemănătoare cu cele folosite în atacurile din Europa, cu precădere în Germania.

Tot aici s-a găsit o vestă care avea aceeaşi compoziţie ca cea folosită de sirianul în vârstă de 27 de ani, care a detonat un dispozitiv explozibil în oraşul Ansbach din Germania.

Pe unul dintre pereţii hangarului erau pete de sânge. Acela a fost locul unde comandantul jihadist a detonat bomba de care era ataşat, deși intenția lui era de a testa echipamentul respectiv.

În alte încăperi, pe pereţi sunt scrijelite rugăciuni şi texte islamice, iar pe o uşă era lipită o listă cu cele șapte moduri prin care teroriştii pot ajunge în Paradis.

Aflați, din GALERIA FOTO de mai sus, ce au lăsat în urmă jihadiștii Statului Islamic într-o fabrică de „bombe umane”.

Cele mai citite

Alertă de vreme rea! ANM anunță cod galben și portocaliu de ninsori

E alertă de vreme rea! Vin ninsorile, anunță meteorologii, care au emis mai multe alerte deâ viscol, vânt și căderi de zăpadă. Timp de...

Ministrul Bode, despre Ministerul de Interne: „Putregaiul unui sistem care s-a degradat an de an”

Ministrul Bode a făcut o declarație extrem de dură despre situația din Ministerul de Interne. Declarația este cu atât mai importantă cu cât Ministerul...

Australia îi cere lui Djokovic 500.000 de dolari. Și expulzat, și cu banii luați

Australia îi cere lui Djokovic 500.000 de dolari, pe lângă faptul că i-a anulat viza și l-a expulzat. Cei 500.000 de dolari (circa 430.000...
Ultima oră
Pe aceeași temă