19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO. Obiectele magice ale lui Harry Potter, expuse în piaţa din New...

FOTO. Obiectele magice ale lui Harry Potter, expuse în piaţa din New York

O expoziţie dedicată lui Harry Potter s-a deschis marţi în oraşul New York, informează Reuters. Fanii lui Potter pot admira recuzita, costumele, mobilierul şi alte ciudăţenii din filmele Harry Potter.

Peste 100 de obiecte din filmele Harry Potter vor fi expuse în perioada 5 aprilie – 4 septembrie în Times Square din New York. Vizitatorii expoziţiei pot asista la o oră de Ierbologie sau un joc de Vâjthaţ, sportul preferat al vrăjitorilor. Fanii lui Harry Potter pot admira portrele din Camera Comună a Cercetaşilor sau se pot plimba prin Sala de Festivităţi de la Şcoala  de Vrăjitorie Hoqwarts. Chiar şi coliba lui Hagrid din Pădurea Interzisă este reprodusă la expoziţie.

“Am vrut să le oferim fanilor ceva special. Ei au ocazia să admire obiectele care adus lumea filmelor Harry Potter la viaţă”, declară Eddie Newquist, director de creaţie la Global Experience.

Expoziţia, organizată de specialiştii de la Global Experience şi Warner Brothers, va fi deschisă în perioada 5 aprilie – 4 septembrie. Preţul unui bilet de intrare la expoziţia Harry Potter este de 25 de dolari.

Anul trecut, în Orlando, SUA, a fost inaugurat parcul de distracţii „The Wizarding World of Harry Potter” .


Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă