17.5 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialFOTO Noul Peugeot 308 SW. Felina francezilor primeลŸte versiunea break

FOTO Noul Peugeot 308 SW. Felina francezilor primeลŸte versiunea break

Leul din Hexagon, Peugeot lanseazฤƒ la Salonul Auto de la Geneva, din martie, versiunea break pentru modelul Peugeot 308. Noua generaลฃie dezvฤƒluie o versiune mai încฤƒpฤƒtoare, dar care respectฤƒ cu stricteลฃe trฤƒsฤƒturile hatchback-ului de clasฤƒ compactฤƒ.

La interior lucrurile au fost deja stabilite o datฤƒ cu lansarea noului hatchback 308, impresia generalฤƒ fiind aceea de ergonomie ลŸi caracter „i-tech”, specific erei smartphone-urilor, limbaj stilistic cunoscut denumit de Peugeot drept i-Cockpit.

CiteลŸte ลŸi Noul gigant auto Fiat – Chrysler: Fuziunea de 4,35 miliarde dolari care face istorie!

Exteriorul vine cu un aspect mai alungit, dupฤƒ cum era de aลŸteptat. TotuลŸi modelul pฤƒstreazฤƒ spiritul de felinฤƒ, reprezentat prin umerii proeminenลฃi de deasupra roลฃilor sau blocurile optice asemenea unor gheare. Pânฤƒ ลŸi liniile laterale par sฤƒ fie tot rezultatul unor gheare de felinฤƒ.

Dincolo de partea stilisticฤƒ, noul 308 SW vine cu un portbagaj lฤƒrgit, de 610 litri, similar cu cel al lui Volkswagen Golf Variant, care este cu doar 5 litri mai mic. TotuลŸi modelul cu cel mai încฤƒpฤƒtor portbagaj din clasฤƒ, de 624 litri, rฤƒmâne Honda Civic Tourer. Breakul francezilor are o lungime de 4,58 m ลŸi o înฤƒlลฃime de 1,47 m. Pentru a spori locul destinat transportului de bagaje scaunele pot fi rabatate printr-o singurฤƒ acลฃiune, pentru a forma împreunฤƒ cu podeaua portbagajului o suprafaลฃฤƒ perfect dreaptฤƒ. 

Construit pe noua platformฤƒ modularฤƒ EMP2, breakul beneficiazฤƒ de mai multe tehnologii pentru reducerea greutฤƒลฃii, astfel cฤƒ el cântฤƒreลŸte acum cu 140 kg mai puลฃin decât generaลฃia precedentฤƒ.

La nivelul motorizฤƒrilor modelul dispune de o gamฤƒ largฤƒ de propulsoare pe benzinฤƒ, respectiv diesel, prezentฤƒ la versiunea hatchback, inclusiv un BlueHDI, care va emite doar 85 g CO2/km.

 

Cele mai citite

Toate aeroporturile din Iran au fost รฎnchise pรขnฤƒ luni dimineaศ›ฤƒ

Agenศ›ia France Presse anunลฃase, iniศ›ial, suspendarea zborurilor doar รฎn "unele aeroporturi" ale Iranului Iranul a introdus restricลฃii asupra zborurilor รฎncepรขnd de marลฃi, cรขnd a lansat...

Crin Antonescu: รŽntreaga activitate politicฤƒ a doamnei ศ˜oศ™oacฤƒ e profund nocivฤƒ, toxicฤƒ ศ™i dezgustฤƒtoare รฎn privinศ›a exprimฤƒrii

Fostul lider liberal a declarat cฤƒ opinia sa nu este suficientฤƒ pentru a interzice exerciศ›iul politic al unei persoane รŽntr-o intervenศ›ie televizatฤƒ, Crin Antonescu a...

Studentฤƒ cazatฤƒ รฎn regie, muศ™catฤƒ de ploศ™niศ›e. A ajuns la spital

Octavian Berceanu, fostul ศ™ef al Gฤƒrzii Naศ›ionale de Mediu, a publicat imagini pe contul sฤƒu de Facebook cu o studentฤƒ cazatฤƒ la un cฤƒmin...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ