22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Militarii români au învăţat să meargă pe ROLE

FOTO. Militarii români au învăţat să meargă pe ROLE

Militarii români din Forţele Terestre, atât bărbaţi cât şi femei, au experimentat cu succes deplasarea pe role.

Militarii, legitimaţi la Clubul Sportiv Aplicativ – Militar “Bucegi” din Predeal, au participat la Campionatul Mondial de Biatlon pe role, în Cheile Grădiştei.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 28 – 31 august, cu participarea de concurenţi din 26 de ţări. 

“Vă felicit pentru rezultatele pe care le-aţi obţinut până în acest moment şi vă mulţumesc pentru că, încă o dată, aţi dat dovadă de faptul că militarii Forţelor Terestre sunt sportivi de talie mondială”, le-a spus sportivilor generalul maior Dumitru Scarlat, şeful Statului Major al Forţelor Terestre.

Citeşte şi:  FOTO. Probe de FOC la militarii profesionişti. Cum sunt TESTAŢI vânătorii de munte

Din echipa românească de ştafetă mixtă a făcut parte şi Cornel Puchianu, care a reuşit să aducă echipei locul III, fiind ultimul care a preluat ştafeta.

Sportivii militari români au cucerit, astfel, o medalie de bronz.

Cornel Puchianu are deja experienţă competiţională. El s-a clasat pe locul 30 în proba masculină de sprint 10 kilometri, din cadrul concursului de biatlon de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, în anul  2014.

Citeşte şi:  FOTO. Americanii construiesc platforme SPECIALE în România. Care este rolul lor

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...
Ultima oră
Pe aceeași temă