25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO: Ghid pentru al-Qaeda. Ce strategie aplică TERORIŞTII pentru a se feri...

FOTO: Ghid pentru al-Qaeda. Ce strategie aplică TERORIŞTII pentru a se feri de dronele inamice

În ultimii ani, dronele occidentale au făcut ravagii în rândurile inamicilor în teatrele de operaţiuni militare, iar acesta este motivul pentru care insurgenţii şi membrii organizaţiilor teroriste au pus la punct o strategie clară prin care pot evita sau pot distruge unele dintre cele mai detestate dispozitive militare din lume.

Citeşte şi FOTO: Cum arată jucăria din plastic cu care IRANUL vrea să semene teroare în rândul inamicilor 

Un vânzător din Timbuktu a fost foarte uimit atunci când nişte bărbaţi au cumpărat un număr incredibil de mare de saltele din magazinul său. „A fost pentru prima dată când cineva a cumpărat o cantitate atât de mare de marfă”, a declarat vânzătorul Leitny Cisse al-Djoumat pentru Associated Press. „Nu ne-au spus motivele pentru care achiziţionează atât de multe saltele”, a continuat el.

Reporterii AP au desluşit misterul în momentul în care au descoperit o copie xerox după un document cu 22 de sfaturi utile pentru a nu fi detectaţi de dronele inamice, conform Business Insider.

Din galeria de mai sus veţi afla care este strategia teroriştilor al-Qaeda pentru a evita să fie detectaţi de către dronele occidentale din Mali. Daţi click pe imagini pentru a citi toate informaţiile!

TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna februarie:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă