7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialFOTO. Elena Băsescu şi-a dus fetiţa în Parlamentul European

FOTO. Elena Băsescu şi-a dus fetiţa în Parlamentul European

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu şi-a reluat munca şi s-a întors la Strasbourg împreună cu fiica ei.

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a postat, pe reţeaua de socializare Facebook, fotografii cu ea şi Sofia, în Parlamentul European.

Citeşte şi: VIDEO. Ce cadou i-a făcut Elena Băsescu preşedintelui cu ocazia zilei de naştere

“De luni, am revenit la muncă după o pauză de două luni. Însă nu ma pot desparti de Sofia, aşa că am luat-o cu mine. Acestea sunt primele poze ale sale de la Strasbourg. Mulţumesc mult tuturor colegilor mei din Parlamentul European pentru primirea foarte călduroasă pe care ne-au făcut-o mie şi Sofiei. I-am simţit alături de mine într-un moment foarte important şi asta a făcut întoarcerea la lucru mult mai uşoară”, a scris Elena Băsescu pe contul ei de Facebook.

Citeşte şi: Nepoata preşedintelui Băsescu va fi creştinată în 18 ianuarie

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a născut în 1 septembrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală. Sofia Anais este prima nepoată a preşedintelui.

Elena Băsescu o copiază astfel pe Licia Ronzulli, europarlamentar italian, care în urmă cu doi ani venea la lucrările sesiunilor plenare împreună cu fetiţa sa, Victoria, care avea atunci doar câteva luni. Licia, in varsta de 38 de ani, a profitat astfel de regulamentul relativ lejer al Parlamentului European, care permite mamelor sa fie insotite de copii la lucrari.

Ronzulli este membru supleant în Comisia pentru drepturile femeii şi egalitatea de gen din cadrul Parlamentului de la Starsbourg.

Atat Licia, cat si sotul sau, Renato Cerioli, sunt prieteni apropiati ai lui Silvio Berlusconi.

 

 

Cele mai citite

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...
Ultima oră
Pe aceeași temă