10.5 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăSpecialFOTO Dacia Duster de lux, TUNING indian cu doar 5000 euro. Vezi...

FOTO Dacia Duster de lux, TUNING indian cu doar 5000 euro. Vezi cum arată!

Dacia Duster este unul dintre cele mai tunate modele ale constructorului naţional. Fie că vorbim de imagini pe calculator, fie despre modele construite în realitate, tunerii şi-au exersat mereu imaginaţia folosind SUV-ul românesc. Ultima operă este a casei de tuning din India, DC-Design, care a venit cu o versiune de lux pentru Duster, conform indianautosblog.com.

Vezi în imaginile de mai sus cum arată opera indienilor.

Apetitul indienilor pentru Dacii de lux nu este unul tocmai nou, dacă ne amintim că încă de când a ajuns în India Logan-ul, sub siglă Renault, a primit numeroase versiuni de lux. Recent, actualul producător al Loganului indian, Mahindra, a lansat modelul de lux Verito executiv Edition. În aceste condiţii opera celor de la DC-Design vine să alimenteze un curent deja existent în India.

Dusterul luxos a primit numeroase modificări, mai ales la interior. În timp ce exteriorul beneficiază de o nouă grilă faţă, cu lumini LED, jante noi şi o culoare negru mat, interiorul este complet nou. 

Când intri în Dusterul, în versiune DC-Design, nu poţi să nu fii uimit de câte au putut face indienii cu doar 5000 euro. Totuşi aparenţele sunt înşelătoare. Aspectul premium al interiorului a fost creat în mare parte cu imitaţii de piele şi de lemn. Rezultatul este unul neaşteptat, având în vedere că nimic din ceea ce vedem nu pare să trădeze folosirea unor materiale ieftine.

Cuvântul de ordine la interior este confortul. Putem observa numeroase îmbunătăţire în acest sens, precum ecranele incorporate în spătarul scaunului sau butoanele uşor accesibile de pe plafon. Luminile suplimentare sau cromul dau o notă în plus de eleganţă, cu toate că vorbim despre o maşină în care predomină materielele ieftine.

În India un Duster are un preţ de pornire de circa 11.150 euro, iar dacă mai adăugăm cei 5000, avem o maşină cu valenţe delux, cu un design destul de interesant, la puţin peste 16.000 euro.

Vezi şi Investitorul lui Victor Ponta: DAIMLER Mercedes. România, aproape de o investiţie masivă la Cugir!

Cele mai citite

“Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

În mandatul său de aproape patru ani, Nicușor Dan a reușit cel mai dramatic salt înapoi al Capitalei din întreaga istorie. Vechea administrație a...

“Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

În mandatul său de aproape patru ani, Nicușor Dan a reușit cel mai dramatic salt înapoi al Capitalei din întreaga istorie. Vechea administrație a...

Asociația Pro Infrastructură dezvăluie o situație alarmantă la șantier

Asociația Pro Infrastructură dezvăluie o situație alarmantă la șantierul Drumului Expres DEx12 Craiova-Pitești construit de UMB, compania lui Dorinel Umbrărescu, unde lucrările par...
Ultima oră
Pe aceeași temă