10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO Cum petrecea Adolf Hitler Crăciunul în timpul celui de-Al Doilea Război...

FOTO Cum petrecea Adolf Hitler Crăciunul în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial

Câteva imagini inedite, în care Adolf Hitler apare la o petrecere de Crăciun în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, au fost făcute publice, informează Mediafax.

Fotografiile în care apare Hitler au fost făcute la o petrecere nazistă de Crăciun în 1941, scrie dailymail.co.uk.

Vezi aici imaginile.

Liderul nazist apare stând la masă alături de subalterni, printre care se afla şi Heinrich Himmler, comandantul poliţiei secrete naziste. Alături de Himmler, Hitler a condus operaţiunea de exterminare a evreilor, homosexualilor şi a altor grupuri sociale pe care cei doi le considerau inacceptabile.

Liderul nazist apare într-o fotografie de la petrecere cu mâinile strânse sub bărbie, în timp ce un imens brad de Crăciun apare în spatele său.

Petrecerea a avut loc pe 18 decembrie 1941 la Munchen, iar fotografiile au fost realizate de Hugo Jaeger, unul dintre fotografii personali ai lui Hitler.

Adolf Hitler se face vinovat de exterminarea a peste şase milioane de evrei în timpul Holocaustului din Al Doilea Război Mondial, între anii 1939 şi 1945, această conflagraţie mondială făcând peste 17 milioane de victime în rândul civililor.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă