19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO: Cum arată stewardesele de la Hong Kong Airlines care sunt obligate...

FOTO: Cum arată stewardesele de la Hong Kong Airlines care sunt obligate să înveţe KUNG FU

Stewardesele companiei aeriene Hong Kong Airlines sunt obligate să înveţe wing chun, un tip de kung fu care se bazează pe lupta de apropiere şi este perfect adaptat pentru situaţiile limită care pot apărea într-un avion.

Conform Wall Street Journal, oficialii companiei au declarat că antrenamentele de arte marţiale au rol publicitar şi reprezintă o modalitate de a atrage atenţia asupra faptului că Hong Kong Airlines plănuieşte să facă, în curând, o ofertă iniţială de acţiuni.

Citeşte şi FOTO: Lux incredibil! Vezi cum arată avioanele din flota aeriană a lui VLADIMIR PUTIN!

Totodată, decizia companiei are legătură cu intenţia de a creşte rata de retenţie a angajaţilor şi cu dorinţa de a le ajuta pe stewardese să se descurce în situaţiile limită create de clienţii indisciplinaţi, a declarat un reprezentant al companiei pentru Wall Street Journal.

Citeşte şi FOTO: Cum arată DISTRUGĂTOARELE americane care i-au enervat pe RUŞI

Deşi decizia companiei poate părea ciudată, Eva Chan, unul dintre purtătorii de cuvânt ai Hong Kong Airlines, a declarat pentru AOL că artele marţiale au ajutat-o în timpul unui zbor de la Beijing la Hong Kong, când a fost nevoită să interacţioneze cu o persoană aflată în stare de ebrietate.

Citeşte şi FOTO: Cum arată, în INTERIOR, cel mai modern SUBMARIN NUCLEAR american

Conform unui alt purtător de cuvânt al companiei, echipajul unui avion se confruntă cu persoane violente chiar şi de trei ori pe săptămână.

Galeria de mai sus conţine o serie de imagini cu stewardesele din cadrul companiei aeriene Hong Kong Airlines care sunt nevoite să înveţe arte marţiale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă