12.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialFOTO. Cele mai MIZERABILE cămine studențești din România par luxoase comparativ cu...

FOTO. Cele mai MIZERABILE cămine studențești din România par luxoase comparativ cu cele din MOSCOVA. Cum sunt nevoiți să trăiască studenții RUȘI

Multe cămine studențești din SUA par desprinse din filmele despre oameni cu averi impresionante. Studenții au la dispoziție mese de biliard, săli de relaxare dotate cu televizoare uriaşe, băi individuale, bucătării şi săli de repetiţii muzicale, însă cazarea într-un astfel de cămin ajunge şi la suma de 14.000 de dolari pe an.

Citește și: FOTO. Par desprinse din reviste! Cum arată POLIȚISTELE de o frumusețe FATALĂ care au devenit virale pe Facebook. Printre ele sunt și două ROMÂNCE

Situația arată cu totul altfel în capitala Rusiei. În 2014, reporterul şi fotograful Pascal Dumont a făcut o paralelă între căminele ruseşti şi cele americane şi a  fotografiat, pentru publicaţia The Moscow Times, mai multe camere studenţeşti din căminele aflate în Moscova.

Citește și: FOTO. Obiectele din jurul tău care îți AMENINȚĂ VIAȚA. Cum te poți ÎMBOLNĂVI fără să știi

Studenţii ruși au zilnic de a face cu ploşniţe şi gândaci, iar ploile torenţiale fac ravagii în camerele de cămin, din cauza infiltraţiilor de apă de pe acoperişuri. Ceea ce a găsit în camerele studenţeşti pare de-a dreptul revoltător pentru lumea civilizată.

Citește și: FOTO istorice INCREDIBILE. Ce se întâmpla într-o tabără NAZISTĂ din anii ’30, chiar lângă New York

Mai mult decât atât, condițiile de trai din astfel de cămine rusești par îngrozitoare chiar și pentru studenții cazați în cele mai mizerabile cămine din România.

Majoritatea studenților ruși doresc să locuiască în condiţii decente, însă nu îți permit acest lucru, din cauza chiriilor astronomice din capitala Rusiei.

Citește și: FOTO. O felie SUPERBĂ de istorie. Cum arătau cele mai FRUMOASE BICICLISTE în urmă cu 100 de ani

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum trăiesc studenţii care studiază la Moscova în căminele puse la dispoziţie de universităţile de stat.

 

 

Cele mai citite

Primele lucrări la pasajul Doamna Ghica, la mai puțin de jumătate de an

La mai puțin de 6 luni de la inaugurare, au apărut primele probleme la pasajul de la Doamna Ghica, un proiect care a...

Von der Leyen anunță deblocarea fondurilor europene pentru Polonia

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat deblocarea fondurilor europene pentru Polonia, ca recunoaştere a acţiunilor noului guvern pro-european al premierului Donald...

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman

Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, fost premier al României, a murit la vârsta de 83 de ani. Anunţul a fost făcut de fiica...
Ultima oră
Pe aceeași temă